Skip Navigation Links

Önce Çuval Geçirdiler Sonra Gözaltına Alındılar

İskenderun Şehit Pamir Caddesinde 4 Nato askerinden ikisinin kafasına çuval geçiren TGB üyeleri, kısa süre içerisinde polis kordonu içine alınd

Gündem   A+a-

Önce Çuval Geçirdiler Sonra Gözaltına Alındılar

İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde 4 Nato askerinden ikisinin kafasına çuval geçiren TGB üyeleri, kısa süre içerisinde polis kordonu içine alındı.
 
TGB’liler, etraflarını saran polise direnmediler ama onlara destek vermek için gelen arkadaşlarının müdahelesi ortamı gerdi.
 
Onlarca çevik kuvvet ekibinin etraflarını sarması üzerine açıklama yapan TGB Genel Başkanı İlker Yücel, Türkiye topraklarında Nato askerlerini istemediklerini ve daha önce Türk askerinin bayına çuval geçirilmesi olayının intikamını 4 Nato askeriden ikisinin kafasına çuval geçirerek aldıklarını söyleyerek, yaptıkları hareketi resmen kabul etti.
 
 
Sakin bir şekilde açıklamasını yapan İlker Yücel, polisin tavrını beklediğini belirtirken, destek vermek için gelen arkadaşlarına da sakin olmaları uyarısında bulundu ve gözaltına alınmayı zorluk çıkarmadan kabul ettiğini söyledi.
 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer’in gözaltı emrini vermesiyle hareketlenen ortalık sonrası, gitmelerine izin verilen diğer TGB’li grubun slogan atması üzerine Emniyet Müdürü Başer’den diğer grup için de gözaltı emri çıkması üzerine İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde kısa süreli arbede yaşandı.
 
Arbededen gazeteciler de nasibini alırken, gözaltılar sonrası gazetecilerden de özür dilendi ama göstericilerle karıştırılan Anadolu Ajansı muhabirinin de yaka paça gözaltına alındığı öğrenilince hata kısa sürede düzeltildi.
 
Önce Çuval Geçirdiler Sonra Gözaltına Alındılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet