Skip Navigation Links

İSKENDERUN’DA DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Fatih Tosyalı,” Aziz Türk Milletinin tarihinde kadınlarımız her zaman cesareti, azmi, fedakârlığı ve çalışkanlığı ile var olmuştur. “dedi.

İSKENDERUN’DA DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Aziz Türk Milletinin tarihinde kadınlarımız her zaman cesareti, azmi, fedakârlığı ve çalışkanlığı ile var olmuştur. “dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı Kadın ve Aile Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.
DÜNYA HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN
Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Türk kadınının; toplumumuzda hak ettiği değerin karşılığını aldığı 5 Aralık, Türk kadınına milletvekili seçme ve seçilme hakkı verildiği gündür. Tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de eğitimden sağlığa, siyasi yaşamdan, iş hayatına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk milletinin geleceğe güvenle bakmasında öncülük etmişlerdir. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen TÜRDEM Kadın ve Aileden Sorumlu Gnl.Bşk.Yrd. Zeynep Soylu'ya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum ”dedi.
KADINLAR, TOPLUMUN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTADIRLAR
TÜRDEM Kadın ve Aileden Sorumlu Gnl. Bşk.Yrd. Zeynep Soylu ise yaptığı konumada,“5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü ve aynı zamanda kadınlarımıza “seçme ve seçilme Hakkı’nın verilişinin yıldönümünü hep birlikte kutluyoruz. Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmiş olması Türk milleti için ayrı bir öneme sahiptir. Bu Türkiye cumhuriyeti Devleti’nin kadınlara verdiği değerin çok önemli bir göstergesidir” şeklinde konuştu.
Ardından 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili konuşmalar yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet