Skip Navigation Links

Doç Dr Akın Çam'a Doğup Büyüdüğü Akçalı ve Beyköy'de Görkemli Karşılama

Arsuz 38 Mahallesiyle Büyük Bir Aile ve Ben Ailemle Gurur Duyuyorum

Doç Dr Akın Çam'a Doğup Büyüdüğü Akçalı ve Beyköy'de Görkemli KarşılamaWeb
TV

Arsuz   A+a-

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Doç Dr Akın Çam, ilçe gezisine doğup büyüdüğü evi olan Akçalı Mahallesinden başladı.
Akçalı Muhtarı Süleyman Uyar ile Beyköy Muhtarı Orhan Özkan'ı ziyaret eden Belediye Başkan Aday Adayı Doç Dr Akın Çam'a, CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr Riyat Kırmızıoğlu ve kalabalık partili grup da eşlik etti.
Her mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüm yollarının da ortak akılla çözüme kısa sürede kavuşturulacak konular olduğuna dikkat çeken Doç Dr Akın Çam, gezilerine doğup büyüdüğü mahallesinden başlamanın ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.
Gördüğü ilgi ve teveccühten bihayli memnun bir şekilde evinde ağırlanan Doç Dr Akın Çam, Akçalı Muhtarı Süleyman Uyar ile Beyköy Muhtarı Orhan Özkan'dan sorunlarını dinledi ve notlarını aldı.
Muhtarlar ve vatandaşların fikir ve önerilerini de alan Doç Dr Akın Çam, her mahalleyi ayrı ayrı doğal yapısı ve kimliğini koruyarak planlamakta kararlı olduklarını belirterek doğup büyüdüğü Akçalı'nın cadde ve sokaklarında eş dost ve akraba ziyaretlerini yaptı.
Her iki mahallede büyük ilgi gören Doç Dr Akın Çam, hekimlik mesleğini yapmaya başladığı günden bu yana binlerce Arsuz'lunun derdine derman olmaya çalıştığına vurgu yaparak, sevginin, saygının, ortak aklın galip geleceği Arsuz seçiminde alanlarında uzman kadroyla çalışmalarına ilk gün itibariyle başlayacağının sözünü verdi.
 
Doç Dr Akın Çam'a Doğup Büyüdüğü Akçalı ve Beyköy'de Görkemli Karşılama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet