Skip Navigation Links

Aynı Bahçenin Farklı Çiçeklerine Muhteşem Kutlama

Aynı Bahçenin Farklı Çiçekleri Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'nde kutlamalarda biraraya geldi

Aynı Bahçenin Farklı Çiçeklerine Muhteşem Kutlama Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler ve Farkındalık Günü kapsamında İşinsanı Akın Ceritbinmez'in sponsorluğunda güzel bir güne imza atıldı.
Üzerlerine dileklerin yazılarak uçurulduğu balonların yarattığı görsel şölen özel bireylere heyecanlı anlar yaşattı.
İşinsanı Akın Ceritbinmez'in sponsor olduğu etkinlikte, Dj Soykan'ın yaptığı müzik özel bireylere, öğretmenlerine, velilere ve tüm davetlilere keyifli anlar yaşattı.
Engelleri kaldırarak birarada olmanın mutluluğu ve keyfini yaşayan özel bireyler, kendileri için düzenlenen etkinlikte unutulmaz anlar yaşadılar.
Etinliğin sponsoru İşinsanı Akın Ceritbinmez, çocukların ve özel bireylerin dünyasında yer almanının mutluluk ve keyfini yaşadığı için kendini şanslı hissettiğini belirterek, yıllardır birarada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Bir gün önce özel bireylerin yüz ve cilt bakımlarını gönüllü olarak yapan Güzellik Uzmanı Şirin Mercan da etkinlikte yer alarak duygusal anlar yaşarken, en anlamlı konuşmayı ise Bal Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tuncer yaptı.
Etkinliğe Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan da katıldı.
Hüseyin Tuncer, sıcak bir mutluluğun ve gönüllerde olmanın tarifi mümkün olmayan bir duygu olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, her defasında özel bireylerden oluşan öğrencileri için etkinlikler düzenleyerek onları hayata hazırlayan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosuna teşekkür etti.
DJ eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan yemeğe katılarak mutlu anlar yaşadılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aynı Bahçenin Farklı Çiçeklerine Muhteşem Kutlama  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet