Skip Navigation Links

Sular Tahliye Edildi

Yetkili birimlerin sahildeki suları tahliye etme çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor.

Sular Tahliye Edildi

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, sahil boyunda devam eden su tahliye çalışmalarını yerinde incelediler.
 
Geçtiğimiz hafta sonu fırtına ve yağmur sonrası deniz suyunun taşması ile İskenderun sahili sular altında kalırken, yetkili birimlerin sahildeki suları tahliye etme çalışmaları da hummalı bir şekilde sürüyor. İskenderun sahili ve çarşı merkezinde sularla kaplı cadde ve sokakların büyük bir bölümünde sulardan tahliye edildi.
 
İskenderun Belediyesi’nin yanı sıra çevre illerden belediye ve AFAD ekiplerinin de iş makinaları ile destek verdikleri çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Geçtiğimiz hafta sonu şehrimizde çok büyük bir su baskını afeti yaşadık. Sahil boyu ve şehir merkezi sular altında kaldı. Özellikle sahil kordonunda su baskınlarına karşı yetkililerin kalıcı önlemler almalarını ve bir daha böyle afetler yaşanmamasını diliyorum. Bu vesile ile tüm şehrimize ve selden etkilenen üyelerimize geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet