Skip Navigation Links

İSTE’de Denizcilik Kariyer Günleri Devam Ediyor

İSTE Denizcilik Kış Kariyer Günleri kapsamında denizcilik firmaların üst düzey yöneticileri ve sektör temsilcileri öğrencilerle bir araya geliyor.

İSTE’de Denizcilik Kariyer Günleri Devam Ediyor

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Kış Kariyer Günleri kapsamında denizcilik firmaların üst düzey yöneticileri ve sektör temsilcileri öğrencilerle bir araya geliyor.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Kış Kariyer Günleri kapsamında denizcilik firmaların üst düzey yöneticileri ve sektör temsilcileri öğrencilerle bir araya geliyor. İlki 27 Kasım’da düzenlenen programlar 15 Aralık’a kadar devam edecek. Düzenlenen kış kariyer seminerlerine İSTE Rektör Yardımcısı ve Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meltem Eken’in iştirak ettiği toplantılara Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.
 
Denizcilik sektörünün önemli firmalarından temsilcilerin öğrencilerle bir araya gelmesi öğrenciler için bir yandan mesleki hayatlarında iyi bir kariyer planlaması yapmaları için fırsat sunarken diğer yandan uzun dönem deniz stajları için imkanlar sunuyor. Bugüne kadar gerçekleştirilen seminerlerde Personel Müdürü KPT. Murat Şahin, Eğitim Enspektörü KPT. Mehmet Arda Tuncalı, Personel müdürü KPT. Ferit Gökdeniz’i misafir eden İSTE alanında uzman isimleri ağırlamayı ilerleyen günlerde de sürdürecek.
 
Büyük ve güçlü Türkiye yolunda ihtiyaç duyulan nitelikli denizciler yetiştirdiklerini ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Öğrencilerimizin teorik eğitimlerini pratikle desteklemesi sektör için çok önemli. Mezun olduklarında kendilerini nelerin beklediğini ilk ağızdan öğrenmeleri, akıllarındaki soruları sorma imkânı elde etmeleri noktasından sektörden isimleri sıklıkla İSTE’de ağırlıyoruz. Sektör ile öğrencilerimizi bir araya getiren öğretim elemanlarımıza ve konuşmacı misafirlerimize teşekkür ediyorum. Düzenlenen buluşmaların öğrencilerimizin en yüksek faydasına olmasını diliyorum.” Değerlendirmesinde bulundu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet