Skip Navigation Links

Kaymakam Gökpınar ve Başkan Güven'le Harika Bir Gün Geçirdiler

Arsuz'da faaliyet gösteren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, iki güzel ziyaretle öğrencilerini mutlu etti.

Kaymakam Gökpınar ve Başkan Güven'le Harika Bir Gün Geçirdiler

Gündem   A+a-

 
Arsuz'da faaliyet gösteren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, iki güzel ziyaretle öğrencilerini mutlu etti.
 
Önce Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar'ı öğrencileri ve uzman kadrosuyla ziyaret eden Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, bir çok özel günde ve kutlamalarda desteğini esirgemeyen kurumlara Kaymakam Hasan Gökpınar'ın şahsında teşekkür etti.
 
Özel bireylerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, yoğun ve yorucu iş temposuna neşeli sohbetle ara vermiş oldu.
 
Özel bireylerin sempatik ve neşeli tavırlarına aynı sıcaklıkta yanıt veren Kaymakam Hasan Gökpınar, duygularını aldı, taleplerini dinledi ve keyifli sohbettte özel bireylerin eğitim süreçleri hakkında Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve uzman eğitimcilerden bilgi aldı.
Keyifli ve neşeli sohbet ortamı, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, Kaymakam Hasan Gökpınar özel bireyleri tek tek öperek uğurladı.
 
Çocuk Doktoru Başkan Güven'den Özel Bireylerin Dünyasına Tatlı Dokunuş
 
Aynı gün Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven'i kurumda ağırlayan özel bireyler, öğretim kadrosu ve yönetim kadrosu, Kurucu Müdür Tuğba Kara ile birlikte keyifli anlara ev sahipliği yaptılar.
Kurumda verilen eğitim ve etkinlik alanlarını gezen Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, Kurucu Müdür Tuğba Kara'dan bilgiler aldı ve verilen eğitim ve etkinlik kalitesini yakından takip ettiğini belirterek, özel bireylerin kendilerini geliştirmesi ve hayata tutunmaları açısından önemli olduğunu söyledi.
Uzun yıllardır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru olarak görev yapan ve çocukların dünyasını çok iyi bilen Belediye Başkanı Dr Asaf Güven'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, öğretmenler günü kutlaması ve özel çocukların dünyasına katkı sunmak için gelen Başkan Güven'e kurumu adına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet