Skip Navigation Links

Değişimi Takip Eden Değil Bizzat Gerçekleştiren Olacağız !

Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir dönem meclis üyeliği yapan Kamil Keskin: Değişimi Takip Eden Değil Bizzat Gerçekleştiren Olacağız !

Değişimi Takip Eden Değil Bizzat Gerçekleştiren Olacağız !Web
TV

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir dönem meclis üyeliği yapan Kamil Keskin, Arsuz Belediye Başkanlığı(na aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Necdet Kıyılı'ya teslim etti.
Ailesi ve yakın dostlarıyla Arsuz İlçe Başkanlığına giderek dosyasını teslim eden Kamil Keskin, çok genç yaşta adım attığı siyaset hayatında elde ettiği belediyecilik birikimini belediye Başkanı olarak bölge halkına sunmak istediğini söyledi.
Babası Karaağaç Belediye Başkanı Merhum Mehmet Keskin'in tüm siyaset ve belediye başkanlığı döneminde her an yanında bulunan Kamil Keskin, Karaağaç 20 metrelik yol başta olmak üzere onlarca hizmetin hayata geçirilmesine küçük yaşlarında tanıklık etmiş, neredeyse belediyecilğin çıraklık dönemini de yaşamıştı.
 
Oldukça heyecanlı ve beyefendi duruşuyla kısa bir konuşma yapan CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Kamil Keskin, Arsuz'un 38 mahallesindeki tüm sorunları ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini belirterek, “Tabi ki yapmamız gerekenleri kararlılıkla yürüteceğimizi gençliğimiz, azmimiz ve tecrübemiz var.
Bu kapsamdan değişim ve dönüşümü sadece takip eden değil bizzat gerçekleştiren tarafta olmak için bizde aday adayıyız. “ dedi.
Oldukça kendinden emin, heyecanlı ve kararlı bir duruşla konuşmasını yapan CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Kamil Keskin,
“Karaağaçtan Kaleye kadar 30 Km uzunluğunda olan Arsuz’umuzun 38 mahallesini sokak sokak tanıyor, sorunlarını biliyor ve çözüm noktalarında ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.
Tabi ki yapmamız gerekenleri kararlılıkla yürüteceğimizi gençliğimiz, azmimiz ve tecrübemiz var.
Bu kapsamdan değişim ve dönüşümü sadece takip eden değil bizzat gerçekleştiren tarafta olmak için bizde aday adayıyız.
Bu vesile ile inandığım ve yürüdüğüm yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca, ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna karşılamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.
İnşallah Biz Cumhuriyet Halk Partisinin ekmeğini yiyen değil, Cumhuriyet Halk Partisine Ekmek getiren olarak o zihniyetle devam ederiz.
Kimse demesin ki Cumhuriyet Halk Partisinden aday olursam Başkan olurum. Biz Cumhuriyet Halk Partisine ekmek getireceğiz, inşallah başkanımla koordineli olarak çalışıp en güzel şekilde en güzel hedeflere ulaştıracağız partimizi.
Bu heyecanı en son 2004 yılında Mehmet Keskin rahmetli babamın döneminde yaşadım. Bu duyguyu bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim.
O günkü yüzler yine burada hepinizi saygıyla selamlıyorum.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Değişimi Takip Eden Değil Bizzat Gerçekleştiren Olacağız ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet