Skip Navigation Links

Arsuz'u Halk Meclisleriyle Yöneteceğiz !

CHP'den Arsuz Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklayan İçhastalıkları Uzmanı Doç.Dr Akın Çam ; Arsuz'u Halk Meclisleriyle Yöneteceğiz !

Arsuz'u Halk Meclisleriyle Yöneteceğiz ! Web
TV

Gündem   A+a-

 CHP'den Arsuz Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Gelişim Hastanesi İçhastalıkları Uzmanı Doç.Dr Akın Çam, Arsuz'u halkla birlikte yönetme vurgusuyla dikkat çekti.
Beraberinde CHP Hatay Milletvekili Dr Riyad Kırmızıoğlu ve İskenderun eski İlçe Başkanlarından Jorj Basus ve kalabalık grupla açıklama için CHP Arsuz İlçe Teşkilatına giden Doç.Dr Akın Çam, oldukça heyecanlıydı.
Açıklamanın ardından İlçe Başkanı Necdet Kıyılı'ya dosyasını veren Doç.Dr Akın Çam'ı destekleyici bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr Riyad Kırmızıoğlu, genç yeni yüzlerin siyasete girmesinin büyük bir heyecan yarattığını belirterek, gençlerin önünü açacak bu hareketi sonuna kadar desteklediğini söyledi.
 
Halk meclisleri konusunda kararlı bir duruşu ortaya koyan Uzman Doç.Dr Akın Çam sözlerine şöyle devam etti;
 
"İçinizden biri olan ben Akın ÇAM Arsuz belediye başkanlığına talibim. Kendi mesleğimde bir hekim olarak üzerime düşeni yaptığım inancındayım.
Bu bağlamda Arsuz’u halkımızla birlikte yönetmeye talibim. Burada can alıcı nokta “Halkımızla birlikte’’ dir. Bunun için halkımız ve halkımızın seçtiği muhtarlarla birlikte düzenli halk toplantıları yaparak kalıcı ‘’ Halk Meclisleri’’ oluşturmak temel hedefimdir. Söz, yetki ve kararın halkta olduğu bir yönetim sistemi idealimdir. Halkımızın katılmadığı sözünü söylemediği ve denetlemediği bir yerde asla olmam.
Kente ve kent halkına yabancılaşan bir yönetim tarzını reddediyorum.
6 Şubat depreminde yerle bir olan Hatay’ımızın nispeten daha az hasar görmüş en büyük ilçesi ve en fazla göç alan ilçesi konumundadır.
Bu bağlamda Arsuz’umuzu yeniden yaşanabilir bir kent yapmak gibi bir misyonumuz vardır. Arsuz’un daha yaşanabilir bir kent olması için bilim ve tekniği ön planda tutan Meslek Odaları ile beraber dayanışma içinde olacağız.
Sizlerle kısaca neleri başarabiliriz aktarmaya çalışayım:
Arsuz’da “Sürdürülebilir Şehir” anlayışıyla, modern çevre tasarımı, yaşam alanları, nitelikli kültür merkezi, kongre ve sunum merkezi, mikro projelerle kadınların ekonomiye kazandırılması, yaşayan sanat binaları, evde bakım ve sağlık hizmeti, gençlik merkezi, inovasyon ve teknoloji merkezi, engelli koordinasyon merkezi, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi, afet planlaması ve eğitimi, denizde, karada ve havada hobi alanlarının oluşturulması, renkli hareketli sanatın sokağa taşınması, yenilenebilir enerji için çatılara güneş panellerinin yerleştirilerek elektrik üretiminin sağlanması karbonsuz Arsuz için önde gelen projelerimdir.
Son cümlem ve ilkem şudur;
ARTIK YETER. Kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz.
SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz'u Halk Meclisleriyle Yöneteceğiz !  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet