Skip Navigation Links

Arsuz'un Güzelliğini Projelerimizle Geleceğe Taşıyacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor: Arsuz'un Güzelliğini Projelerimizle Geleceğe Taşıyacağız!

Arsuz'un Güzelliğini Projelerimizle Geleceğe Taşıyacağız!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da siyasetin önemli ismi tecrübeli belediyeci Yıldız Bor, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Arsuz Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
 
Dosyasını Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı'ya teslim eden Bor, 1989'da Gözcüler Belediyesi'nde memur olarak başladığı belediyecilik tecrübesini Zabıta Müdürü kimliğiyle tamamlamıştı.
 
Kamu görevinin ardından CHP İskenderun Kadın Kolları'nda görev alan Bor, 2009'da Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2012'de Başkanlık görevini başarıyla üstlendi. Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediyesi kurucu Meclis Üyeliği yapan Bor, 6 Şubat Depremleri sonrasında aile bireyleri ve gönüllülerle kurulan aşeviyle yüzlerce aileye aş, bölgeye umut kaynağı oldu. Aday Adayı Bor, her dönemde olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerine önemli katkılarda bulunmuş, depremin yaralarının sarılmasına büyük katkı sunup, toplumla güçlü bir dayanışma ve sevgi bağı oluşturmuştu.
 
Yıldız Bor, CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı olarak, eğitimli güçlü kadınların ve gençlerin arttığı toplumların daha sağlam temellerde yükseldiğini vurgulayarak, Arsuz'un yeniden eski günlerine dönmesi için gereken tüm çalışmaları ve adımları şimdiden planladığını ifade etti.
 
Yüksek öğrenimini Yerel Yönetimler ve Adalet bölümü ile tamamlayan Yıldız Bor, altyapısı güçlü, sosyal donatıları tamamlanmış, turizm sektörü yeniden ayağa kalkmış, gençlere iş alanları açılmış ve tarımı güçlü bir Arsuz için yola çıktığını belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz'un Güzelliğini Projelerimizle Geleceğe Taşıyacağız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet