Skip Navigation Links

Derdimiz de Dermanımız da Arsuz !

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci Sami Üstün; Derdimiz de Dermanımız da Arsuz !

Derdimiz de Dermanımız da Arsuz !Web
TV

Gündem   A+a-

 CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci Sami Üstün;
Derdimiz de Dermanımız da Arsuz !
Arsuz'un kurucu İlçe Meclis üyelerinden ve ikinci dönemde de hem meclis üyeliği hem de Başkan Yardımcılığını yapan Eğitimci Sami Üstün, partisi CHP'den Arsuz Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Arsuz'un bir çok mahallesinden vatandaşın katıldığı açıklamaya, bir çok meclis üyesi de destek verdi.
6 Şubat Hatay depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyerek başlayan CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Sami Üstün, İskenderun'da denizin taşmasıyla zarar gören tüm vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kadınlara ve gençlere olan güvenini dile getiren Eğitimci Sami Üstün, Derdimiz de Dermanımız da Arsuz dedi.
Konuşmasının bir çok yerinde ortak akıl vurgusu yapan Sami Üstün konuşmasının ardından Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı'ya dosyasını verdi.
 
Yerel yönetimlerde ciddi bir tecrübe edinen CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Sami Üstün konuşmasında şöyle dedi;
 
6 şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Kardeş şehrimiz olan İskenderun’da pazar günü yaşanan lodos ve yağmur sonrası 1 metreyi bulan su taşkınından etkilenen vatandaşlarımız ve esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum!
Hatay’ın çok özel bir durumu var!
Asrın felaketinde en çok etkilenen illerimizin başında geliyor! Arsuz’umuz burada 14 ilçemize ev sahipliği yapıyor! Bu hassasiyetle büyümek, değişmek ve gelişmek zorunda olan güzelim Aruz’umuza başkan adayı olmak için başvurumuzu yapmak üzere bir aradayız!
Derdimiz Arsuz! Dermanımız Arsuz!
Diyerek Bu Yola Çıktık!
Bu yolda gençlerimiz var!
Kadınlarımız Var!
Bu yolda büyüklerimiz var!
Çocuklarımız var!
İlçemizi tanıyoruz! 38 mahalleyi biliyoruz! Her mahallenin sıkıntısını isteğini biliyoruz! Çözümünü biliyoruz muhtarlarımızla, kent konseyimizle, ilçe başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla doğru ve etkin çözümler üreteceğiz.
Bu yolda uzman olan liyakate dayalı gençlerimizin dinamizmi var! Dinamizim ile tecrübenin harmanlandığı ekibimiz var! Projelerimiz var! Tarımdan turizme, gençlerden kadınlara yapılacak olan yollardan kurulacak kooperatiflere, eğitim projelerine, alt yapıdan kent estetiğine kadar birçok alanda yapacağımız hizmetlerin konu başlığı sadece…
Heyecan İçindeyiz Ve Hizmet İçin Sabırsızlıkla Bekliyoruz..
Bu bilinçle bugün çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunun temelini yıllar önce atarak 2 dönemdir Arsuz belediyesinde önemli görevler üstlendim. Bu dönemde belediye başkanı yardımcılığı ve Hatay büyükşehir meclis üyeliği görevlerimi ifa ettim!
Bu tecrübe ve bilgi ile dermanımız olan Arsuz’a aday adaylığımı ilan ediyorum. Hoş geldiniz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Derdimiz de Dermanımız da Arsuz ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet