Skip Navigation Links

Konya İskenderun’da Hatay Büyükşehir Nerede ?!

İyiki Varsın Konya Büyükşehir…

 Konya İskenderun’da Hatay Büyükşehir Nerede ?!Web
TV

Gündem   A+a-

Pazar günü başlayan lodos, fırtına ve deniz taşmasında yaralar sarılmaya çalışılıyor.
Esnaflar İskenderun Belediyesinin desteğiyle birlik içinde işyerlerini aktif hale getirmeye çalışıyor.
Bu zor günlerde İskenderun su altında kalmışken Depremde olduğu gibi yeniden Konya Büyükşehir Belediyesi İskenderun halkının yanında. Haberi alır almaz ekipleriyle birlikte yardıma koşan Konya Büyükşehir Belediyesi ve ekipleri esnafın yaralarını sarmak için yine Hatay’da.
Konya Büyükşehir Belediyesinin yoğun çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediyesini hiçbir yerde görmediklerini belirterek “Biz bize yetiyoruz Hatay Büyükşehir depremden sonra da yoktu, şimdi de yok bundan sonra gelmesine gerek de yok” dediler.
Fatih Tosyalı’nın talimatıyla İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi Ekipleri ile birlikte koordineli bir şekilde canla başla esnafların su basan dükkanlarını temizleyerek hizmete hazır hale getirdiler.
Peki Depremde ortada olmayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, su taşkınlarında da yine ortada yok.
İnsanlar ikinci bir felakete uyandı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş ve ekibi depremde vatandaşını yalnız bıraktığı gibi su taşkınında da vatandaşını yalnız bıraktı. Gelip bir açıklama yaparak 3 5 kare fotoğraf çekilip yine ortadan kayboldu. Artık vatandaş bu gösterişe gelmiyor. İcraat istiyor. Depremden sonra verilen mücadele sonrası su taşkınına esir olan İskenderun halkı ve esnaf bu zor durumlarında kendi belediyesinden değil Konya Büyükşehir Belediyesinden destek gördü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Konya İskenderun’da Hatay Büyükşehir Nerede ?! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet