Skip Navigation Links

İş Kadınlarından Deprem Bölgesindeki Çocuklara Hediye

Türk Dünya İş Kadınları Platformu üyesi kadınlar, deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi çocuklara hediyeler dağıttı.

İş Kadınlarından Deprem Bölgesindeki Çocuklara Hediye

Gündem   A+a-

 Gülnur Kamaşak, Seycan Tanfer, Esra Çiftçi Aslan ve Şebnem Akman Balta, Adıyaman Kahta Atatürk İlkokulu'nu ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocuklara hediyelerini dağıttılar.
 
Daha sonra Hatay Samandağ'a geçen grup burada da okulları ziyaret ederek hediye dağıttılar. Çocukların mutlulukları karşısında gözyaşlarını tutamayan kadınlar, 'Çocuklar bizim geleceğimiz mutlu çocuklar mutlu yarınlardır' dediler.
 
Türk- Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Yönetim Kurulu üyeleri, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Adıyaman ve Hatay'da depremzede çocukları ziyaret etti.
 
TÜDİP Yönetim Kurulu üyeleri Gülnur Kamaşak, Seycan Tanfer, Esra Çiftçi Aslan ve Şebnem Akman Balta, ilk olarak Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'la makamında bir araya geldi.
 
Ardından Kahta Atatürk İlkokulu'nu ziyaret eden TÜDİP Yönetim Kurulu üyeleri, ihtiyaç sahibi depremzede çocuklara hediyelerini dağıttılar.
 
Daha sonra Hatay'ın Samandağ ilçesine geçen TÜDİP heyeti, Mağaracık İlkokulu'nu ve ardından Hatay Antakya Şehit Coşkun Akşit Ortaokulu'nu ziyaret etti. Çocukların mutlulukları karşısında gözyaşlarını tutamayan TÜDİP'li kadınlar, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Mutlu çocuklar, mutlu yarınlardır" mesajı vererek bu organizasyonda kendilerine destek olan diğer platform üyelerine teşekkür ettiler.
 
Kaynak: İHA
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet