Skip Navigation Links

YIKILAN HATAY EMNİYET BİNASI MECLİS GÜNDEMİNDE

YIKIMLA SADECE BİNA DEĞİL BUGÜNE KADAR HARCANAN KAMU KAYNAĞI DA ÇÖP OLDU

YIKILAN HATAY EMNİYET BİNASI MECLİS GÜNDEMİNDE

Gündem   A+a-

 Yapımına 2018 yılında başlanan, kaba inşaatı biten, 6 Şubat depremi sonrasında sağlam olmasına rağmen orta hasarlı diye yıkımına başlanan Hatay Emniyet binası, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur tarafından Meclis gündemine taşındı.
 
 
 
Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı’na yazılı soru önergesi veren Güzelmansur “İnşaatta güçlendirme yapılarak binanın tamamlaması beklenirken, anlaşılmaz bir şekilde binanın yıkım emri verilmiş ve şimdiye kadar bu bina için harcanan kamu kaynağı adeta çöpe atılmıştır” dedi.
 
 
 
YIKIMLA SADECE BİNA DEĞİL BUGÜNE KADAR HARCANAN KAMU KAYNAĞI DA ÇÖP OLDU
 
 
 
4 Bodrum + Zemin + 5 Katlı olmak üzere toplam 44.556 m2 alanlı emniyet binası inşaatın kabasının bittiğine ve sağlam olduğuna vurgu yapan Güzelmansur “Hatay İl Emniyet Binası inşaatı için bugüne kadar harcanan kamu kaynağı miktarı nedir?” diye sordu.
 
 
 
Güzelmansur’un İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından cevaplanmasını istediği diğer da sorular şunlar:
 
 
 
Kaba inşaatı tamamlanmış olan, herhangi bir hasarı olmayan Hatay İl Emniyet Binası’na hangi tarihte orta hasar raporu verilmiştir? Bu rapora itiraz olmuş mudur? Bu itiraz incelenmiş midir? Sonucu nedir?
2018 yılında yapımına başlanan, kaba inşaatı bitmiş olan Hatay İl Emniyet binasının depremde orta hasarlı hale gelmesinin sorumlusu kimdir? Bu konuyla ilgili herhangi bir inceleme/soruşturma yapılmış mıdır? Sonucu nedir?
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet