Skip Navigation Links

Başkan A. Adayı Nazım Culha, ‘Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır'

Culha, “Amacım, Hatay’ın en gözde yerleşim şehri olan Arsuz’umuzu hak ettiği yere taşımak ve yaşanabilir bir kent yapmaktır” dedi.

Başkan A. Adayı Nazım Culha, ‘Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır'

Arsuz   A+a-

 
Arsuz’da ilk kurucu belediye başkanlığını yapan Nazım Culha, aday adaylığı başvurusunu yaptı. Culha, “Amacım, Hatay’ın en gözde yerleşim şehri olan Arsuz’umuzu hak ettiği yere taşımak ve yaşanabilir bir kent yapmaktır” dedi.
 
CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği aday adaylığı başvurusunda açıklama yapan Nazım Culha, “Bilindiği üzere 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Arsuz İlçe Belediye Başkanı olarak seçildim. İlk kurucu başkan olarak görev yaptığım 5 yıl süre içerisinde büyük fedakarlıklarla çalışmalar yaptık, projeler ürettik ve hayata geçirdik” dedi.
 
 
‘BÜTÜN GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM’
CHP Arsuz Belediye Başkan A. Adayı Nazım Culha, “Bu güzel kent için sancılı süreçler yaşadık, ancak hiçbir zorluk karşısında yılmadık, geri adım atmadık, kimseye boyun eğmedik ve Arsuz halkının çıkarlarını sonuna kadar savunduk. Bizler bu günlere cesaretle, azimle ve omuz omuza vererek geldik.
Allah’ın izni, genel merkezimizin takdiri ve Arsuzlu hemşerilerimin teveccühüyle yeniden bu onurlu göreve seçildiğimde yarım kalan hizmetlerimizi ve projelerimizi hayata geçirmek için bütün gücümle çalışacağım. Geçmişe odaklanmayıp yapacağımız hizmetleri ve projeleri halkımızla birlikte planlayıp gerçekleştireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyecilik tecrübemiz ve deneyimli kadrolarımızla Arsuz’a hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.
 
chp-arsuz.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet