Skip Navigation Links

Depremde hayatını kaybeden Sevim öğretmen, eğitim verdiği sınıfta anıldı

Asrın felaketinde Hatay'da hayatını kaybeden öğretmen Sevim Özdemir, öğrencileri tarafından eğitim verdiği sınıfta anıldı.

Depremde hayatını kaybeden Sevim öğretmen, eğitim verdiği sınıfta anıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Duygusal anlar yaşayan öğrenci Nisa Karaca, 'Sevim hocayı çok özlüyoruz' diyerek öğretmenine olan özlemini dile getirdi.
Depremde hayatını kaybeden Sevim öğretmen, eğitim verdiği sınıfta anıldı
 
HATAY - Asrın felaketinde Hatay'da hayatını kaybeden öğretmen Sevim Özdemir, öğrencileri tarafından eğitim verdiği sınıfta anıldı.
 
Duygusal anlar yaşayan öğrenci Nisa Karaca, 'Sevim hocayı çok özlüyoruz' diyerek öğretmenine olan özlemini dile getirdi.Asrın felaketine Hatay'ın Antakya ilçesinde yakalanan öğretmen Sevim Özdemir, enkazda kalarak hayatını kaybetmişti.
 
Deprem şehidi Sevim öğretmeni görevli olduğu, İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesi'ndeki öğrencileri unutmadı. Sevimnur öğretmenin eğitim verdiği sınıfta gerçekleştirilen anma da öğrenciler, öğretmenlerine olan özlemlerini dile getirirken duygusal anlar yaşadı.
 
"Bizi mezun etmeden gitmek istemiyordu"
 
Öğrenci Nehir Berrak, 6 Şubat depreminde kaybettikleri öğretmenleri Sevim Özdemir'i özlemle anarak, "Sevim hocamızı çok özlüyoruz. Bizi mezun etmeden gitmek istemiyordu. Elinde olmayan bir gidiş oldu. Umarım huzurludur" dedi."Sevim hocayı çok özlüyoruz"Nisa Karaca ise duygusal anlar yaşanan etkinlikte, "6 Şubat depreminde kaybettiğimiz hocamız Sevim hocayı çok özlüyoruz. Öğretmenler gününü kutluyorum. Her zaman bizi mezun etmeden gitmeyeceğini söylüyordu" ifadelerini kullandı.
 
Kaynak: İHA
Depremde hayatını kaybeden Sevim öğretmen, eğitim verdiği sınıfta anıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet