Skip Navigation Links

ÖZÇELİK -İŞ EMEKÇİYLE BERABER…

Hak İş Konfederasyonu Hatay il başkanı ve Özçelik İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör yönetim kurulu ile birlikte örgütlü olduğu fabrik

ÖZÇELİK -İŞ EMEKÇİYLE BERABER…

Gündem   A+a-

 

Hak İş Konfederasyonu Hatay il başkanı ve Özçelik İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör yönetim kurulu ile birlikte örgütlü olduğu fabrikalara ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Güngör, Özçelik İş sendikasında mesai kavramının olmadığını dile getirerek bir taraftan örgütlü olduğumuz işyerlerimizde ziyaretlerimize devam ederken aynı zamanda da üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz dedi.
 
Güngör, Genel merkezin direktifleri doğrultusunda hareket ettiklerini emekçilerin yüzünü güldürecek sözleşmelere imza attıklarını, bölgedeki güzide kuruluşlarla indirim anlaşmaları yaparak üyelerine katkı sunduklarını dile getirdi.
 
Sorunların yerinde çözülmesi için mücadele ettiklerini sahadaki işyeri temsilcilerinin rutin şekilde bölgelerindeki sorunları çözmeye gayret ettiklerini çözülemeyen sorunları ise şube yönetimi ile paylaşarak çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını ifade etti.
 
Mehmet Güngör, Endüstriyel ilişkilere önem verdiklerini ifade ederek özellikle sendikasız olan emekçilere seslendi; Gücümüz birlikteliğimizdir. Hak İş ve Özçelik İş çatısı altında birleşmeye davet ediyorum dedi.
 
Sendikasız iş verenlerede çağrı yaparak bizler yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Sizleri de Hak İş ve Özçelik İş le tanışmaya davet ediyorum dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet