Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu ve Soner Arıca’dan unutulmaz konser

İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu, Ünlü Sanatçı Soner Arıca eşliğinde İskenderun’da unutulmaz bir konsere imza attı.

İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu ve Soner Arıca’dan unutulmaz konserWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu Şefi Doğan Turgut ve eşi Semina Turgut’un koordinesinde gerçekleştirilen konsere Sanatçı Soner Arıca, Cumhuriyetimizin 100. yılı için bestelediği 100. Yıl marşını koristlerle birlikte seslendirdi.
İskenderun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Sanatçı Soner Arıca’nın yanı sıra İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Esma Günay ve İskenderun Kültür ve Sosyal İşler müdürü Ali Çift, sanatseverler, davetliler ve basın mensupları katılım sağladı.
İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu Şefi Doğan Turgut yönetimi ve Semina Turgut’un piyanosu eşliğinde eserlerini söyleyen İskenderun Belediyesi Çok Sesli yetişkin ve çocuk korosu, izleyicilere unutulmaz bir konser yaşattı.
Konser sonrası konuşan Ünlü Sanatçı Soner Arıca; “Bana İskenderun Belediyesi Çok Sesli Koro’nun videolu daveti geldiğinde çok duygulandım. Şu an burada canlı izlediğimde bambaşka bir his uyandırdı. Tüm repertuarı büyülenerek izledim. Gerçekten harikasınız, muhteşemsiniz…Sahne de şu an bir sürü yıldız var. Bu gecenin mimarı aslında o yıldızları emek vererek parlatan Çok Sesli Korosu Şefi Doğan Turgut… İyi ki varsınız, emeklerinize sağlık. Bu muhteşem gece için teşekkür ederim. 100. Yıl marşı içinde ayrıca teşekkür ederim. Marşlar duygularla yazılır. Ben sadece bir aracıyım. Hepimizin duygularını yansıtarak yazdım. Bu marş hepimizin…” şeklinde konuştu.
Çoksesli Koro’yu çok beğendiğini aktaran Sanatçı Soner Arıca, İlerleyen zamanlarda bir esere eşlik etmek üzere talip olduğunu da belirtti.
Unutulmaz konser sonrasında İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Esma Günay, Sanatçı Soner Arıca’ya ve geceyi düzenleyen İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu Şefi Doğan Turgut ve Semina Turgut’a çiçek takdiminde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu ve Soner Arıca’dan unutulmaz konser videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet