Skip Navigation Links

Anıl Şirketler Grubu'nda Dayanışma Yemeği

Anıl Şirketler Grubu, gelenekselleştirdiği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde çalışanlarıyla buluştu.

Yaşam   A+a-


ANIL DAYANIŞMA GECESİ 8.GÜN HABER1 ile 8gunhaber
ANIL ŞİRKETLER GRUBUNDA DAYANIŞMA YEMEĞİ
 
Bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Anıl Şirketler Grubu, gelenekselleştirdiği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde çalışanlarıyla buluştu.
 
Anıl Şirketler Grubu kurucusu Şekip Abacı’nın Anıl Otelde düzenlediği "dayanışma yemeği"nde bütün çalışanlar bir araya geldi.
 
Abacı, gecede yaptığı konuşmada, her yılın ilk ayında geleneksel olarak bu gecenin düzenlendiğini belirterek, "Bu yemeği düzenleme amacımız bütün çalışanlarımızla kaynaşmak, onları motive etmek, daha verimli hale getirmektir. Bir işyerinde kaynaşma bütünlük birlik ve beraberlik varsa başarı vardır. Bizlerde yıllardır bu doğrultuda hareket ediyoruz.”dedi.
 

Anıl Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Anıl Abacı ise grubun her geçen gün daha da büyüdüğünü belirterek,”Otomotiv, sigorta, turizm, gıda, inşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteriyoruz. Bunların yanında birçok insana istihdam sağlamaktayız. İskenderun Türkiye'nin kalkınmasına öncülük eden önemli bir merkez haline geldi. Bizler her zaman ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.
 
Ardından şirket müdürleri birlik ve beraberlik konuşmaları yaparken aile fotoğrafı çekildi.
 
Yapılan konuşmaların ardından Anıl Şirketler Grubu çalışanları nezih bir yemeğin ardından çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
 
Dayanışma gecesinde Şekip ve Zehra Abacı ile Anıl ve Itır Abacı tüm çalışanlar ile tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptılar.
 
 
 
 

Anıl Şirketler Grubu'nda Dayanışma Yemeği videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet