Skip Navigation Links

Leonard Butik Ve Güzellik Merkezi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

Leonard Butik Ve Güzellik Merkezi misafirlerini ağırlamaya hız kesmeden devam ediyor.

Leonard Butik Ve Güzellik Merkezi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Leonard Butik Ve Güzellik Merkezi misafirlerini ağırlamaya hız kesmeden devam ediyor.
 
Üç Başarılı Kadın Anne Dilek Bıkmaz Ve Kızları Aleyna İle Asya Bıkmaz'ın Birlikte İşletmeciliğini Yaptıkları Leonard Butik Ve Güzellik Merkezi, Şehir Gürültüsünden Uzak Doğayla İçiçe Bir Ortamda Keyifli Ortamı Da Müşterilerine Sunuyor.
 
 
İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Çağan Levent Çam Meclis Üyeleri Bilal Öz, Yüksel Cirdi, Muhittin Turgut Ve Hüseyin Tuncer Geçtiğimiz Günlerde Açılışı Yapılan Karaağaç 20 Metrelik Yol Çamlıyer Restoran Civarında Faaliyete Giren Leonard Butik Ve Güzellik Merkezi'ni Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.
 
Butik ve güzellik merkezi konseptinin kadınlar açısından önemli olduğuna dikkat çeken işletmeci Dilek Bıkmaz, kadınların birçok bakım ihtiyacını karşılarken, aynı zamanda giyim ihtiyaçlarını gözetmeye çalıştıklarını söyledi.
 
Butik ve güzellik merkezi işletmecisi Dilek Bıkmaz; İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Yılmaz Çağan, Levent Çam, meclis üyeleri Bilal Öz, Yüksel Cirdi, Muhittin Turgut ve Hüseyin Tuncer’e hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet