Skip Navigation Links

Enkaz kent Antakya'da sağanak etkili oldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde geçtiğimiz gün gece saatlerinde başlayan yağışlı hava zaman zaman etkisini hissettirmeye devam ediyor.

Enkaz kent Antakya'da sağanak etkili oldu

Gündem   A+a-

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya rağmen, Antakya ilçesinde yağışlı hava gece saatlerinde başladı ve gün içerisinde zaman zaman şiddetli olarak etkisini gösterdi. Depremin etkisini hissettirdiği ve birçok vatandaşın konteyner kentlerde yaşadığı Antakya'da geçici yaşam alanlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yağışlı hava sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.
 
HATAY - Hatay'ın Antakya ilçesinde geçtiğimiz gün gece saatlerinde başlayan yağışlı hava zaman zaman etkisini hissettirmeye devam ediyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Hatay için yağışlı hava uyarısında bulunmuştu. Antakya ilçesinde yağışlı hava gece saatlerinde başladı. Yağışlı hava gün içerisinde zaman zaman etkisini şiddetli olarak hissettirdi. Depremin etkisini hissettirdiği ve bir çok vatandaşın konteyner kentlerde yaşadığı Antakya'da geçici yaşam alanlarında herhangi bir olumsuzuluk yaşanmadı. Yağışlı havanın sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.
 
Kaynak: İHA
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet