Skip Navigation Links

Depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi.

Depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi

Dörtyol   A+a-

 Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, konteyner kentte yaşayan 50 çocuk bir araya getirildi. Etkinlikte, dans, okçuluk ve oyunlar oynandı. Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, etkinliğin amacının depremden etkilenen çocukların güzel bir gün geçirmesi olduğunu belirtti.
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde konteyner kentte yaşayan depremzede çocuklara yönelik moral etkinliği düzenlendi.Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce, Eski Havaalanı Konteyner Kenti'nde aileleriyle kalan 6-15 yaş aralığındaki 50 çocuk, Dörtyol İlk Kurşun ve İzcilik Kampı'nda bir araya getirildi.
 
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen çocuklar burada, gençlik liderleri öncülüğünde müzik eşliğinde dans etti, okçuluk ve matrak gibi oyunlar oynadı.
 
Etkinliğe katılan Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, AA muhabirine, çocuklar için ara tatil döneminde böyle bir etkinliğin gerçekleştirildiğini söyledi.Depremden etkilenen çocukların bu vesileyle güzel bir gün geçirmesinin amaçlandığını aktaran Altay, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.Etkinlik, çocuklara verilen yemek ikramıyla son buldu.
 
Kaynak: AA
 
hatay-da-konteyner-kentte-kalan-depremzede-16542294_amp(1).jpg" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet