Skip Navigation Links

BAŞKAN ERYILMAZ” YENİ ANAOKULUMUZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

SAMANDAĞ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI BİR AÇILIŞ DAHA

BAŞKAN ERYILMAZ” YENİ ANAOKULUMUZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yerel   A+a-

 SAMANDAĞ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI BİR AÇILIŞ DAHA.
 
Samandağ Belediyesi, Nilüfer Belediyesi ve Almanya Türk Öğretmenler Birliği işbirliği ile deprem sonrası Konteyner kentlerde kalan çocukların eğitimlerinin aksamaması amacıyla Samandağ’a kazandırılan “ Samandağ Belediyesi ATÖF Anaokulu” nun açılışı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.
 
15 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’ te gerçekleştirilen açılışa Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Almanya Türk Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Yücel Tuna, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, Çevlik Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Mevlüt Mercan, CHP İlçe Başkanı Nadir Kimyon, CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Muhtarlar, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
BAŞKAN ERYILMAZ” YENİ ANAOKULUMUZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.”
 
Yeni Anaokulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı konuşmada: “Samandağ’dan Nilüfer halkımıza Sevgi ve saygılarımızı göndermek istiyorum. Yaşadığımız deprem felaketinden hemen sonra Samandağ’daki depremzedelerimizin imdadına ilk koşan Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyesinin çalışanları oldu. Kendilerine bu katkılarından, desteklerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.
 
Büyük bir yıkım ve 100 yılın felaketini yaşadık. Ayağa kalkmaya ve yeniden normal hayata dönmeye çalışıyoruz. Yardımlaşmaya, dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu dayanışma örneğini, bu yardımlaşmayı gösteren başta Nilüfer Belediyesi olmak üzere Almanya Türk Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu üyelerine ve yardım yapan bütün yardımsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum.
 
Bu okulun önemi de, depremle birlikte en fazla zarar gören, en fazla etkilenen kesimlerden biri de çocuklar oldu. Evi yıkılan vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın önemli bir bölümü konteyner kentlerde yada çadırlarda kalıyorlar. Bu çocuklarımız büyük bir tramva yaşadığı ve yaşamaya da devam ediyor. Bu çocuklarımızın bu tramvayı atlatmaları ve normal hayata dönmeleri için de bir okul ortamına ihtiyaçları var. Bu depremle birlikte okullarımızın bir kısmı yıkıldı, bir kısmı ağır hasarlı hale geldi, bir kısmı da şu anda onarımda. Onun için bu açığı kapatma noktasında da bu okulun önemli bir işlevi yerine getireceğini düşünüyorum. Yerinde bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Bu okulu açılış noktasına getiren Nilüfer Belediye Başkanımız, sevgili meslektaşım Turgay beye ve Almanya Türk Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Yücel Tuna abimize ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Okulumuzun ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ dedi
 
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Almanya Türk Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Yücel Tuna gerçekleştirdikleri konuşmalarda yeni Anaokulun ilçeye hayırlı olmasını dilediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet