Skip Navigation Links

Alpay, İskenderun Engelli Basketbol Takımı'na tişört hediye etti

YILDIRIM ALPAY'DAN TOSYALI İSKENDERUN ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMINA 'İSKENDERUN TİŞÖRTÜ' HEDİYESİ

Alpay, İskenderun Engelli Basketbol Takımı'na tişört hediye etti

Spor   A+a-

 İskenderun Sevdasını her zaman dile getiren siyaset ve İş dünyasının sevilen işinsanı Yıldırım Alpay, farkındalık yarattığı ‘İskenderun’ yazılı tişörtleri Tosyalı İskenderun Engelliler Baketbol Takımı sporcularına ve yönetimine hediye etti.
 
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süperligi'nde İskenderun'u başarıyla temsil eden kentin takımı İskenderun Engelliler Baketbol Takımını Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonundaki antremanda ziyaret eden onlara başarılar dileyen İşinsanı Yıldırım Alpay, "İskenderun’ farkındalığı yaratmak adına bastırdığı tişörtleri İskenderun sevdalılarına kentin adını ülke çapında duyuran sporcu kardeşlerimize hediye ediyorum. Kulüp başkanımız Suat Atasever nezdinde tüm takıma başarılar diliyorum" diyerek sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini söyledi.
 
Tosyalı İskenderun Engeliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever ise, İşinsanı Yıldırım Alpay'a bu düşünceli jestinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
 
İskenderun yazılı tişörtleri ile Türkiye’nin birçok şehrinden büyük bir talep ve destek gören İşinsanı Yıldırım Alpay konuşmasını, "İskenderun bizim sevdamız" sözleriyle tamamladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet