Skip Navigation Links

Anne ve İkiz Kardeşler Leonard Butik ve Güzellik Merkezi'nde Buluştu

Başkan Güven'den Anne ve İkiz Kızlarına Övgü

 Anne ve İkiz Kardeşler Leonard Butik ve Güzellik Merkezi'nde Buluştu

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Leonard Butik ve Güzellik Merkezi'ne ziyaretler devam ediyor.
Üç başarılı kadın Anne Dilek Bıkmaz ve kızları Aleyna ile Asya Bıkmaz'ın birlikte işletmeciliğini yaptıkları Leonard Butik ve Güzellik Merkezi, şehir gürültüsünden uzak doğayla içiçe bir ortamda keyifli ortamı da müşterilerine sunuyor.
 
Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Karaağaç 20 metrelik yol Çamlıyer Restoran civarında faaliyete giren Leonard Butik ve Güzellik Merkezi'ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven'e Başkan Yardımcısı Sami Üstün. İşletmeci Dilek Bıkmaz'ın eşi Ali Bıkmaz da eşlik etti.
 
Dilek Bıkmaz ve kızları Aleyna ile Asya Bıkmaz'ın işletmeciliğini yaptığı Leonard Butik ve Güzellik Merkezi'nin bölgede istihdam ve hizmet sektöründeki açığı kapatması adına önemli bir yatırım olarak gördüklerini belirten Başkan Güven, işletmenin konum olarak da oldukça güzel doğayla içiçe olmasının ayrı bir güzellik olduğuna dikkat çekti.
 
Butik ve güzellik merkezi konseptinin kadınlar açısından önemli olduğuna dikkat çeken işletmeci Dilek Bıkmaz, kadınların bir çok bakım ihtiyacını karşılarken, aynı zamanda giyim ihtiyaçlarını gözetmeye çalıştıklarını söyledi.
 
Depremler nedeniyle zor ve sıkıntılı bir dönemden geçen bölge halkının stresten uzak bir ortamda bakımlarını yaptırmalarına, eşsiz doğayla içiçe bir ortamda dinlenmelerini sağlamayı da amaçladıklarını belirten İkiz Kardeşler Aleyna ile Asya Bıkmaz, aynı zamanda ipek kirpik, kaş laminasyonu, jel tırnak, kalıcı oje işlemlerini yaptıran müşterilerine rahatlatıcı bir ortam sunmak istediklerini belirttiler.
 
Bir anne olarak ikiz kızları Aleyna ile Asya Bıkmaz'la birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Dilek Bıkrmaz, önümüzdeki aylarda giyim ve güzellik merkezi bünyesinde konsepti geliştirme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
 
Leonard Butik ve Güzellik Merkezi'nde, butik bölümünde giyim satışı yapılırken, güzellik salonu bölümünde de ipek kirpik, kaş laminasyonu, jel tırnak, kalıcı oje hizmetleri veriliyor.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet