Skip Navigation Links

İSTE’DE DÜZENLENEN ATATÜRK HAFTASI ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI

İSTE her yıl düzenlenen Atatürk Haftası Etkinliklerinde kazanan takımlar ödüllerini Rektör Prof. Dr. Tolga Depci’den aldı.

İSTE’DE DÜZENLENEN ATATÜRK HAFTASI ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) her yıl düzenlenen Atatürk Haftası Etkinliklerinde kazanan takımlar ödüllerini Rektör Prof. Dr. Tolga Depci’den aldı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) her yıl düzenlenen Atatürk Haftası Etkinliklerinde kazanan takımlar ödüllerini Rektör Prof. Dr. Tolga Depci’den aldı. 10 Kasım günü Atatürk Koşusu ile başlayan etkinlikler İSTE akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin turnuvalarıyla devam etti. Voleybol, basketbol ve futbol branşlarında takımlar galibiyet için ter döktü. 14 Kasım Salı günü maçların tamamlanmasıyla dereceye giren takımlar belli oldu. İSTE Merkez Kampüste bulunan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ödül töreninde galip sporculara madalyalarını İSTE Rektör Prof. Dr. Tolga Depci ve İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç takdim etti.
 
İSTE’de Atatürk Haftası kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında yarışan tüm sporcuları ve dereceye giren takımları tebrik eden İSTE Rektörü Depci, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “hem öğrencilerimiz hem de personelimiz çeşitli branşlarda yarıştılar. Deprem sonrası sosyalleşme, normale dönüş sürecinde düzenlediğimiz müsabakalar katılan herkese iyi geldi. Atatürk Haftası’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.” deyişine uygun biçimde fair play çerçevesinde sahada olan herkese teşekkür ederim.”
 
Düzenlenen ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet