Skip Navigation Links

HAK-İŞ Konfederasyonundan 850 Bin Üyesine Troy Kart’a Geçme Çağrısı

HAK İŞ Konfederasyonu HATAY İl başkanı ve ÖZÇELİK İŞ sendikası İSKENDERUN şube başkanı Mehmet GÜNGÖR yaptığı açıklamada;

HAK-İŞ Konfederasyonundan 850 Bin Üyesine Troy Kart’a Geçme Çağrısı

Gündem   A+a-

 

HAK İŞ Konfederasyonu HATAY İl başkanı ve ÖZÇELİK İŞ sendikası İSKENDERUN şube başkanı Mehmet GÜNGÖR yaptığı açıklamada ;
 
Konfederasyon başkanı Mahmut ASLAN başkanlığında GAZZE gündemi ile ilgili il başkanları toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade etti.Konfederasyon başkanı  Mahmut Aslan yaptığı açıklamada siyonist İsrail’in yaptığı katliamlara sessiz kalmadıklarını bu konuda konfederasyon olarak Gazze’ye her türlü maddi yardımı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
 
Konfederasyon başkanı İsrail yanlısı tüm ürünleri boykot etme çağrısını yineleyerek mevcut banka kartları konusunda yerli ve milli olan TROY karta geçme çağrısında bulundu.
Güngör;
 
HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, üye sendikalarımıza, sendikalarımızın çalışanlarına, 850 bin üyemize, üyelerimizin ailelerine ve milletimize Gazze’de yaşanan vahşet ve soykırıma karşı durmak adına diğer kart sistemleriyle eşit imkanlara sahip olan yerli ve milli sistemimiz olan TROY’a geçiş yapmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz dedi.
 
Haydi, büyük HAK-İŞ ailesi, hassasiyetinize güveniyoruz. Yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY ile Gazzeli kardeşlerimizin yanında olalım. Kartınız hangisi olursa olsun, sağ alt köşesinde TROY olsun.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet