Skip Navigation Links

GELECEĞE NEFES OLUYORUZ

Geçmişten aldığı emaneti gelecek nesillere daha yeşil bırakmak için İSTE 11.11 Milli Ağaçlandırma Günü’nde ağaç fidanı dikti.

GELECEĞE NEFES OLUYORUZ

Gündem   A+a-

 Geçmişten aldığı emaneti gelecek nesillere daha yeşil bırakmak için İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 11.11 Milli Ağaçlandırma Günü’nde ağaç fidanı dikti.
 
Geçmişten aldığı emaneti gelecek nesillere daha yeşil bırakmak için İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 11.11 Milli Ağaçlandırma Günü’nde ağaç fidanı dikti. İSTE Kapalı Sor Salonu önünde saat 10.30’da gerçekleştirilen fidan dikme faaliyetine İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken, Prof. Dr. Murat Örnek ve Prof. Dr. Suha Orçun Mert, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç, İSTE akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı.
 
“Türkiye Yüzyılına Nefes” olacak ağaçlara can suyu veren İSTE Ailesi, 2019 yılından bu yana sürdürülen Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle yurdun dört yanında 1023 farklı lokasyonda vatandaşımızın katılımıyla 4 milyon adet fidan toprakla buluşmasının parçası oldu. Ağaç dikme etkinliği öncesinde personelleri ve öğrencileri ile sohbet eden İSTE Rektörü Depci “doğanın her bir parçasına hem geçmişten miras olarak saygımızdan hem de bizden sonra gelecek kuşakların emaneti olarak sahip çıkıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2019 yılından bu yana her yıl İSTE kampüslerini daha çok yeşillendiriyoruz. Bugün diktiğimiz ağaçlar geleceğe nefes olsun” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet