Skip Navigation Links

Minikler Tiyatro İle Buluştu

MKÜ Personel Daire Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü ve Antakya Bld. Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen tiyatroda minikler doyasıya eğlendi.

Magazin   A+a-

Minikler Tiyatro İle Buluştu
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Personel Daire Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü ve Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen tiyatroda minikler doyasıya eğlendi. “Sarıkız Boya Bolacıya Karşı” tiyatro oyunu 19 Ocak Cumartesi günü MKÜ Atatürk Konferans Salonu’nda sahnelendi.
Yoğun ilgi gören oyun, MKÜ Akademik ve idari personellerinin 05-10 yaş arasındaki çocuklarına yönelik gerçekleşti. Minicik kalplerinde kocaman sevgi besleyen çocuklar ise sahnelenen oyunu büyük bir heyecan ve ilgiyle seyretti.
 
  MKÜ personelinin moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen tiyatro gösterisi 4 haftalık bir süreci kapsıyor. Seanslar 4 hafta boyunca her Cumartesi saat 14.00’da sahnelenecek. Tiyatro gösterilerinden ilki olan “Sarıkız Boya Bolacıya Karşı” müzikli tiyatro oyununa ebeveynler de çocukları ile eşlik etti.
Tiyatro oyunu, şehir tiyatrosu oyuncularının miniklerle kucaklaşması ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet