Skip Navigation Links

İbrahim Gül’den 10 Kasım Mesajı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı yayınladı.

İbrahim Gül’den 10 Kasım Mesajı

Gündem   A+a-

 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı yayınladı.
 
Başkan Gül’ün mesajı şöyle;
 
 
Kıymetli Hemşerilerim;
 
Bugün 10 Kasım, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete uğurladığımız hüzünlü bir gün. Aslında bu gün Türk milletini bağımsızlığa, çağdaşlığa ve ileriye taşıyan bir liderdin ışığında, Ay Yıldız’lı al bayrağımızın göklerde bağımsızca dalgalanmasındaki en önemli şahsın ölüm yıldönümü.
Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün ölüm yıl dönümünü anmak ve onun bizlere bıraktığı büyük mirasına minnettarlıkla sım sıkı sarılmaktır 10 Kasım. Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 1. asrını kutladığımız yakın zamanda minnetle andığımız Atamızı, 85. ölüm yıldönümünde de rahmetle anıyoruz.
 
Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine öncülük ederek, bağımsızlık ve modern bir Cumhuriyetin temellerini atmış, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmış, büyük bir liderdir. Onun vizyonu, ilerlemeye, eğitime ve bilime verdiği önemle bugün hala güçlü bir şekilde hissedilmektedir.
Bugün, onun mirasıyla gurur duyuyor, Atatürk ilke ve inkılâplarına sıkı sıkıya sarılıyoruz. Onun önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bizlere bağımsızlık ve özgürlük yolunda ilerleme fırsatı vermiş ve "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Diyerek, bizlere önemli bir mirası bırakarak ebediyete göç etmiştir.
Türk milleti olarak böylesine donanımlı bir liderin nesli olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha huzurlarınızda dile getirmek istiyorum.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, rahmet ve minnetle anıyor, Atatürk'ün ilkelerine olan bağlılığımızı bir kez daha yineliyor, Türkiye Cumhuriyeti kurucu kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet