Skip Navigation Links

HAK-İŞ’ten FİLİSTİN’e Yardım Eli

HAK-İŞ HATAY il başkanı ve ÖZÇELİK İŞ sendikası İSKENDERUN şube başkanı Mehmet GÜNGÖR HAK İŞ KONFEDERASYONUNA bağlı sendikalarla birlikte yaptığı açık

HAK-İŞ’ten FİLİSTİN’e Yardım Eli

Gündem   A+a-

 
HAK-İŞ HATAY il başkanı ve ÖZÇELİK İŞ sendikası İSKENDERUN şube başkanı Mehmet GÜNGÖR HAK İŞ KONFEDERASYONUNA bağlı sendikalarla birlikte yaptığı açıklamada; Filistin ve Gazze’de Siyonist İsrail tarafından bir insanlık suçu işlendiğini, masum insanların büyük bir vahşetle karşı karşıya kaldığını belirterek, “HAK-İŞ olarak, günlerdir aç-susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlattık. ‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz” dedi.
 
GÜNGÖR ; Bütün HAK-İŞ teşkilatımızı, şubelerimizi ve üyelerimizi yardım kampanyamıza etkin ve aktif olarak katılmaya davet ediyorum” dedi.
 
GÜNGÖR; Başta konfederasyon başkanı Mahmut ARSAN olmak üzere Tüm HAK İŞ camiasına bu anlamlı kampanyayı başlattıkları için teşekkür etti.
 
filistin-hak-is-ek.jpg" alt="" />
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet