Skip Navigation Links

Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan DGC’yi Ziyaret Etti

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dinsever Dinçer Kalkan Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan DGC’yi Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dinsever Dinçer Kalkan Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Esma Kural, Kazım Yıldırım, Necati İvgin, Fevzi Yavuz, Fatih Şeker, Semih Yalçın, Halil Çağlar Arıkan, Süleyman Göksu, Ali Şanda ve Uğur Kantekin tarafından karşılanan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde görev yapmış olduğu için bölgeye ve bölge insanına oldukça aşina olduğunu, Dörtyol’u ve hemşerilerini oldukça sıcak ve samimi bulduğunu belirterek; “Mesai arkadaşlarımızın tamamı, terörle mücadeleden çete ve uyuşturucu ile mücadeleye, toplumsal olaylardan trafiğe, asayişi sağlamaktan sokakta kimsesizlere kucak açmaya kadar geniş bir yelpazede halkın huzur ve güvenliği için görev yapmaktadır. Bu görevleri yaparken arkadaşlarımıza yegane tavsiyemiz vatandaşların sesine kulak vermeleri olmuştur. Hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi, kaynakların ihtiyaçlara göre uygun bir şekilde kullanılması, vatandaşlarımızın da emniyet teşkilatımıza sağlayacakları katkılarla mümkün olacaktır.” dedi.
 
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken önleyici güvenlik hizmetlerinin olumlu sonuçlarını toplum genelinde izlenimlediklerini belirtti.
Sohbet genel asayiş konuları ve alınan genel tedbirler ile depremin yarattığı etkiler üzerine devam etti.
 
Karşılıklı iyi niyet ve temennilerin iletilmesinin ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çektirildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet