Skip Navigation Links

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül “En Başarılı Belediye Başkanı”

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ödül almanın haklı gururunu yaşıyor.

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül   “En Başarılı Belediye Başkanı”Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül
 
“En Başarılı Belediye Başkanı”
 
Kent&Başkan Dergisi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre “En Başarılı Belediye Başkanları” kategorisinde ödül almaya hak kazanan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ödül almanın haklı gururunu yaşıyor.
 
2019 belediye seçimlerinde Belen ilçesinde halkın teveccühleriyle başkanlık seçimlerini kazanarak göreve başlayan ve yaptığı hizmetlerle Belen’de yaşayan vatandaşların takdirini toplayan Başkan Gül, Kayseri ilinde düzenlene ödül törenine katıldı.
 
Başkan Gül yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Kent ve Başkan Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında böylesine anlamlı bir ödülü almak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Malumunuz belenimiz asrın felaketini yaşayan illerden Hatay’ın bir ilçesi. Biz bu acıları yaşadıktan sonra bizlere yardımcı olan, yanımızda olan acılı günümüzde elimizden tutan tüm büyükşehir, il, ilçe belediyelerine ve belediye başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu ödül bize ve halkımıza morel olmuştur. Bizleri bu ödüle layık gören tüm vatandaşlarımıza ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül   “En Başarılı Belediye Başkanı” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet