Skip Navigation Links

Hüseyin Yayman 'ın Kayınbabası Hayatını Kaybetti

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'ın kayınbabası hayatını kaybetti

Hüseyin Yayman 'ın Kayınbabası Hayatını Kaybetti

Gündem   A+a-

 TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ın kayınbabası Ahmet Sönmezateş, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti.
 
Sönmezateş için Ilıkpınar Mahallesi'nde cenaze namazı kılındı ve cenazesi Kırıkhan ilçesi Ilıkpınar mezarlığında defnedildi. Cenazeye siyasetçiler, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ın kayınbabası hayatını kaybetti.
 
Deprem öncesi ve deprem sonrası Hatay için yaptığı çalışmalar ile bölge halkı tarafından sevilen siyasetçi; TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ın kayınbabası Ahmet Sönmezateş geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Sönmezateş için Ilıkpınar Mahallesi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; siyasetçiler, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Sönmezateş'in cenazesi Kırıkhan ilçesi Ilıkpınar mezarlığında defnedildi. Cenazede; Milletvekili Yayman, taziyeleri kabul etti. 
Kaynak: İHA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet