Skip Navigation Links

BİK Genel Müdürü Erkılınç’tan HGC’ye Ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazete sahipleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BİK Genel Müdürü Erkılınç’tan HGC’ye Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni (HGC) ziyaret ederek gazete sahipleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
6 Şubat’ta meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında Hatay’a ayrı bir önem göstermeye devam eden BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu’nu HGC’nin geçici olarak faaliyet gösterdiği prefabrik işyerinde ziyaret ederek gazete sahipleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın HGC’ye gerçekleştirdiği ziyaret programına İGC Başkanı Diyap Atar, BİK Genel Müdürlüğü Birim Müdürleri, BİK Adana Şube Müdürü Dr. Çetin Oranlı ve BİK Adana Şube Müdürlüğü’nde görevli memurlar katılım gösterdi.
 
BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Hatay’ımıza gelerek manevi açıdan desteklerinizi yakından biliyoruz. Akabinde yapılan görüşmeler sonrasında gazetelerimize kurumunuzun ve şahsınızın girişimleriyle önemli oranda destekler geldi. Hatay’ı ve Hataylı basın mensuplarını unutmayarak vefa örneği sergilediniz. Ziyaretinizden dolayı ve gazetelerimize desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde kısa bir konuşma yapan BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “Hatay bizim için çok önem verdiğimiz bir şehrimizdir. Bir yandan acılarımız halen tazeliğini korurken, diğer yandan da hayat bir şekilde devam ediyor. Gazetecilik faaliyetlerini sürdürmek, mesleği ayakta sürdürmek kurum açısından çok önemlidir. Depremde büyük kayıpların olduğu Hatay’ımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Yerel basına olan desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında depremde zarar görmüş gazetelerimize yönelik yapılan nakdi yardımların gazetelere yapılması konusunda AFAD ile iletişim halindeyiz. İnşallah bundan sonra böylesi acı dolu olaylarla karşılaşmayız. Hatay’ın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden basın mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara da sağlıklı bir hayat diliyorum. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı başta HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gazete sahipleri ve basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet