Skip Navigation Links

Kentine Dönen İskenderun Sporlular, Başkan Fatih Tosyalı'yı Ziyaret Etti

Akdeniz temsilcisi İskenderun Sporlular meydana gelen asrın felaketinin ardından geldiği memleketinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziy

Kentine Dönen İskenderun Sporlular, Başkan Fatih Tosyalı'yı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
TFF 2. Lig Kırmızı grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderun Sporlular bölgemizde meydana gelen asrın felaketinin ardından geldiği memleketinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyaret etti.
 
Beraberinde Teknik Direktör Koray Palaz, teknik direktör yardımcıları ile futbolcularla birlikte gelen İskenderun Spor Genel Kaptanı Ayhan Çevik, Başkan Hakan Bolat'ın işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemediğini ve selamlarını getirdiğini belirterek, "Geçmiş yıllardan beri İskenderun Spor'a verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Genel Kaptan Çevik, üzerinde Fatih Tosyalı'nın isminin yazılı 82 numaralı Turuncu Mavi formayı hediye etti.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. Stadın bir an evvel tamamlanması için 11 ayrı firma ile çalışmaktayız. En geç 31 Aralıkta stadımızı teslim etmeyi hedeflemekteyiz. Bu tarih öne de çekilebilir" dedi.
 
Bu arada İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın taraftarları Osmaniye'ye götürmesi için otobüs tahsisinde bulunduğu gelen iler arasında.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet