Skip Navigation Links

Başkan Yavuz Selim Yanık’tan Açıklama

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık İskenderun Teknik Üniversitesinin durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Yavuz Selim Yanık’tan Açıklama

Eğitim   A+a-

 
Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık İskenderun Teknik Üniversitesinin durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.
 
Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık’ın açıklaması ise şöyle;
"Bildiğiniz gibi farklı araştırma birimleri bilimsel verilerle üniversiteleri analiz etmekte ve bu analiz sonuçlarına göre üniversiteleri sıralayarak sonuçları kamuoyu ile paylaşmaktalar.
Paylaşılan bu sıralamalara göre;
 
İskenderun Teknik Üniversitenin durumunu bundan önce de birçok kez kamuoyu ile paylaşmıştık.
Üniversitelerin Akademik performansını her yıl düzenli olarak inceleyen ve Üniversiteleri sıralayan URAP bu sene için toplamda 15 göstergeyi dikkate alarak üniversitelerin sıralamasını belirleyerek,
 
https://newtr.urapcenter.org/.../LMXFeyEZgGzNNBDtm.pdf
 
adresinden sonuçları 23 Ekim’de Basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaştı.
 
Bu rapora göre büyük umutlar ve beklentilerle kurulan İskenderun Teknik Üniversitemiz istikrarlı ve hızlı bir şekilde! Maalesef geriye doğru gitmeye devam ediyor.
 
Bu araştırmanın sonuçlarına göre de maalesef İskenderun Teknik Üniversitemiz son yıllarda olduğu gibi bir önceki yıla göre yine 5 sıra daha geriye düştü.
 
Sorumlu sendikacılık anlayışımız gereği yakından takip ettiğimiz Üniversitemizin özellikle son yıllarda hızla ve telafisi uzun süre alabilecek düzeyde geriye gittiği ortadadır. Birçok alanda üniversitemizin hızla geriye doğru gidişine dur demek gerekiyor.
 
Bundan önce olduğu gibi bir kez daha çağrımızı yenileme ihtiyacı duyuyoruz. Üniversitemiz daha da geriye gitmeden ve bu geriye doğru gidişe dur demek için tüm ilgililer tarafından konunun ele alınması bir tercih değil zorunluluk olmuştur.
 
Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına görev alanımız ile ilgili konuları yakından takip etmeye ve bu konuları kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz."
 
Yavuz Selim Yanık
Tes Hatay 2Nolu
Şube Başkanı
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet