Skip Navigation Links

Özçelik-İş Genel Başkanı Değirmenci’ye Coşkulu Karşılama

Sendika Genel Başkanı Değirmenci, Antalya’da düzenlenen eğitim seminerine katılmak üzere gelen teşkilat mensupları ve üyeleri tarafından büyük bir sev

Özçelik-İş Genel Başkanı Değirmenci’ye Coşkulu Karşılama

Gündem   A+a-

 

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Özçelik-İş Sendikası tarafından Antalya’da düzenlenen eğitim seminerine katılmak üzere gelen teşkilat mensupları ve üyeleri tarafından büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı.
 
Eğitim seminerinin düzenleneceği otelin girişinde sloganlar ve meşaleler eşliğinde karşılanan Genel Başkan Değirmenci, ‘Yunus Başkan nerede, biz oradayız’, ‘İşte Başkan İşte Sendika’, ‘İşçi sendika omuz omuza’ sloganları eşliğinde konuşma yapılacağı alana geldi.
 
Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal, Şerafettin Koç ve Genel Sekreteri Ahmet Koç ile birlikte otel bahçesine kurulan platforma çıkan Değirmenci, burada teşkilatı ve üyeleri selamladı.
 
Değirmenci, uzun bir süre sloganlar ve sevgi gösterileri nedeniyle konuşmasına başlayamadı.
Daha sonra kendisini bekleyen 1000 kişiden fazla teşkilat mensubu ve üyelere hoş geldiniz konuşması yapan Değirmenci, “Şehit kanlarıyla sulanmış güzel ülkemin, doğusundan-batısına, kuzeyinden-güneyine, Türkiye’nin dört bir yanından, kazasız belasız gelerek beni burada sizlerle buluşturan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Özçelik-İş ailesi, ülkemizin en güzide bölgelerinden biri olan Antalya’da tekrar bir araya geldi. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hele ki geldiniz. Hele ki, Özçelik-İş’in neferleri olarak bugün buradasınız. Bu hayatta, çok az kişiye nasip olacak sevgi ve saygıyı, şahsıma göstermiş olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Var olasınız, sağ olasınız. 35 yıl önce Kayseri’nin bir köyünden çıkmış, emekçilere hizmetkâr olmaya kendini adamış Mehmet Ağa’nın oğlu Yunus’u bu şekilde bağrınıza basmanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyor, hepinizin alınlarından öpüyorum.” diyerek kendisini dinleyenleri selamladı.
 
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“Arkadaşlar, sendika olarak büyüyoruz, güçleniyoruz. Güçlendikçe, siz kıymetli teşkilatımızı ve üyelerimizi daha büyük projelerle buluşturuyoruz. Türkiye’nin ikinci Yüzyılına damga vurmak için mücadele veriyoruz. Türkiye’nin sendikal hayatında öncü olmaya çalışıyoruz. Sendikamız süper lige çıkmıştır. Özçelik-İş, maddi ve manevi imkânlarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Sizler sahada, bizler Ankara’da, destanlar yazmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğiniz, gücümüze güç katıyor. Sizler var oldukça, desteğiniz sel gibi aktıkça, sendikamızın yürüyüşü hızını arttıracaktır. Seher vaktinde yapılan dualar sebebiyle, Allah’ın rahmeti, bereketi inşallah hep üzerimizde olacaktır. İşte bugün burada teşkilatımızın ve Türkiye’nin her bir toprağından siz bacı ve kardeşlerimizi ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ şarkısı ve tezahüratlar eşliğinde otel girişine kadar şube başkanları ile kol kola giren Genel Başkan ve Genel Yönetim Kurulu, burada da toplu fotoğraf çekilmesiyle, karşılama son buldu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet