Skip Navigation Links

Türk Kızılay İskenderun Şubesi’ne Hafta Nedeniyle Ziyaretçi Akını Yaşanıyor

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığına, Kızılay Haftası nedeniyle ziyaretçi akını yaşanıyor.

Türk Kızılay İskenderun Şubesi’ne Hafta Nedeniyle Ziyaretçi Akını Yaşanıyor

Gündem   A+a-

 
Sadece afet dönemlerinde değil yıl boyunca yürüttüğü başta kan, kök hücre ve sosyal yardım çalışmalarıyla da göz dolduran Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığına, Kızılay Haftası nedeniyle ziyaretçi akını yaşanıyor.
 
Kızılay Haftası nedeniyle okullar, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı’na tebrik ziyareti düzenleyerek 155 yıllık iyilik destanı coşkusuna ortak oluyor.
 
Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Şube Müdürü Seden İlhan bugün de ziyaretçilerini ağırladı. Başkan Recep Sivri “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimine, Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetimine, Memur Sen Hatay İl Başkanı Özkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Kızılay Haftası nedeniyle şubemizi ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyareti için teşekkür ederiz” dedi.
 
STK temsilcileri de, Türk Kızılay’ının; üstlendiği görevi kurulduğu günden bu yana başarıyla yerine getirdiğini belirterek, “İnsanlık adına büyük görevler üstlenen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Kızılayı şube başkanı Recep Sivri, yönetim ve çalışanlarının haftasını kutlar, insani yardım faaliyetlerinin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.
 
PERFORMANSI EN YÜKSEK ŞUBE OLARAK KURULTAYA DAVET
 
Türk Kızılay’ı 10-12 Kasım tarihlerinde İl Merkezleri Kurultayı düzenliyor. 6 Şubat depremi sonrası iyileştirme çalışmalarının ele alınacağı kurultaya, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, performansı en yüksek ilçe şube başkanı sıfatıyla davet edildi.
 
Genel Başkan Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın daveti üzerine Ankara’da gerçekleşecek kurultaya, genel merkez ve bağlılarının üst yöneticileri de katılım gösterecek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet