Skip Navigation Links

Muhtarlar Kızılay Haftasını Kutladı

Kızılay Haftası kutlamaları bu sene de okullarda ve Türk Kızılay’ının sahada gerçekleştirdiği faaliyetlerle kutlanmaya başladı.

Muhtarlar Kızılay Haftasını Kutladı

Gündem   A+a-

 

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kutlamaları bu sene de okullarda ve Türk Kızılay’ının sahada gerçekleştirdiği faaliyetlerle kutlanmaya başladı.
 
İskenderun Numune Mahallesi Muhtarı Ethem Ayseki ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu, 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Şube Başkanı Recep Sivri, Şube Müdürü Seden İlhan, şube personel ve gönüllülerini ziyaret ederek günü kutladı.
 
Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, muhtarlara nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “29 Ekim tarihi Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü ve aynı zamanda Kızılay Haftası’nın kutlanmaya başladığı bir tarih olarak bizlere büyük bir gurur kaynağı olmaktadır. Bizlerde Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı olarak “Dünden Daha Güçlüyüz” sloganıyla ve 1868 tarihinden beri ihtiyacı olan herkese, her yere ulaştırmak için iyiliği büyütmeye devam ediyoruz. 155 yıldır dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın nerede bir insan ıstırabı varsa orada olan Türk Kızılay’ı olarak dünyada, ülkemizde, Hatay’ımızda, İskenderun’umuzda üstlendiğimiz büyük görev sorumluluğun bilinciyle faaliyetlerimize devam etmekteyiz” dedi.
 
kızılay haftası-muhtarlar.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet