Skip Navigation Links

'Türkiye Partisi Seçim İttifakına Giriyor'

Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak: 'Türkiye Partisi Seçim İttifakına Giriyor'

Gündem   A+a-



Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak:
“Türkiye Partisi Seçim İttifakına Giriyor”
Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak, Türkiye Partisi’nin 12 Haziran genel seçimlerinde ne yapacağı konusunu açıklığa kavuşturdu.
Yaptığı yazılı açıklama ile Türkiye Partisi’nin bir çok siyasi partiyle seçim ittifakı yapacağını ve ittifak dışında da stratejik yol haritası belirlediğini söyledi.
Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak’ın açıklaması şöyle:
“Muhtemel olarak 12 Haziran 2010 tarihinde yapılması düşünülen Milletvekilliği seçiminin getirmiş olduğu heyecan dolayısıyla bir kısım partilerin Aday Adayları çalışmalarına başlamış ve bunu gören vatandaşlardan ise mensubu bulunduğumuz partinin ne yapacağı ve nasıl bir yol çizeceği merakla sorulmaya başlanmıştır.

TÜRKİYE PARTİSİ; kurulması noktasında mutabakata vardığı birçok parti ile seçim birlikteliği sağlamış ve bunun dışında bir takım stratejik yol haritası belirlemiş durumdadır.

Çalışmalarımız, bu dönem mutlak olarak Meclis’te olmanın yanında 13 Haziran tarihinden sonra yeni bir yapılanmanın teşekkül ettirilmesi gayesini taşımaktadır.

Türkiye, önemli bir yol ayrımına gelmiştir. Bu süreçte sorunların devamını istemeyen ve ülkenin bölünmesine karşı duran halkımız AKP iktidarına dur diyecek ve yeni bir siyaset ve yeni bir dönem başlıyacaktır.

Temel gayemiz; işsizliğin son bulması, ekonominin düzelmesi, fakirliğin bitmesi ve ötekileşmenin, yabancılaşmanın ve kendi içinde düşmanlığın kardeşliğe dönüşmesini sağlamakla birlikte üniter devlet yapısı korunarak Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkılmasıdır.

Bu anlayış içerisinde, partimizin Milletvekili Aday Adaylarının açıklanmasına başlanacak ve en geç 20 Mart 2011 tarihine kadar kurulan seçim birlikteliği kamuoyuna duyurulacaktır.

Yüce rabbim, Milletimizin ve Devletimizin yardımcısı olsun.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet