Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji'nden Cumhuriyet'e Yüzüncü Yıl Kutlaması

Yükseliş Koleji, 29 Ekim 2023 tarihinde, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında bir balo düzenledi.

 Yükseliş Koleji'nden Cumhuriyet'e Yüzüncü Yıl KutlamasıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Balo, Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Özgür Murt, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Belen İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever, gazeteciler, STK temsilcileri, veliler ve öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi.
 
Gecenin sunuculuğunu Olcay Duman üstlendi. Baloda Atatürk'ün en sevdiği içecekler ve yiyecekler misafirlere ikram edildi.
 
 
Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Aykut Davut Öktem, "Tarihin en zor sınavını veren anlı şanlı Türk Ulusunun bir ferdi olarak, Cumhuriyetin 100. yılında var olmak ve bu ana şahitlik etmenin Yükseliş çatısı altında bir arada olmanın gurur ve onuru ile sizleri selamlıyorum. Çanakkale geçilmez diyen komutan, gazeteci Hasan Tahsin, Seyit Onbaşı, Yörük Ali, Nene Hatun, Mehmet Akif'iz biz. Coğrafya kaderdir sözüne inat bir ulusun, bir ülkenin kaderini değiştireniz biz... Saygıdeğer misafirler, birazdan sizlere Cumhuriyet dolu anları yaşatacağız. Katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.
 
Kurucumuz Nuri Üysen ise "Yükseliş Koleji'nde yetişen gençlerimizi Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak Cumhuriyet çocukları olarak yetiştiriyoruz. Bu Cumhuriyeti daha nice 100 yıllara taşıyacağız." dedi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Bir 100. Yıl kutlamalarının yenisini Yükseliş Koleji ile yaşıyorum. 100. Yıl Cumhuriyet Balosu adı altında yapılan bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese başta Yükseliş Koleji Kurucusu ÜYSEN'e olmak üzere teşekkür ediyorum. Nice bir dev asırlık Cumhuriyetin çocukları yetiştirmeye." dedi.
 
Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise "Cumhuriyetin Yüzüncü yılında sizlerle burada olmaktan çok mutluyum ve çok gururluyum. Ayrıca bir kadın olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak buradaki geleceğimizin teminatı gençlerin en nadide görevi olacağına sonsuz güveniyorum." dedi.
 
 
Gecenin devamında, Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nün Yapay Zeka modeli ile Atatürk'ün sesini kullanarak gençlere, öğretmenlere ve tüm ulusa sesleniş filmi izletildi.
 
Ortaokul öğrencilerinden oluşan koro Cumhuriyet şarkıları seslendirdi. Ardından sahneye İskenderun Musiki Cemiyeti çıkarak Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.
 
Gecenin finalinde Yükseliş Koleji lise öğrencilerinden oluşan zeybek ve vals dans ekipleri sahne aldı ve büyük beğeni topladı.
 
 
Gecenin sonunda Kurucu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem, geceye katılan tüm misafirlere teşekkür etti.
 
 
Yükseliş Koleji'nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamak için güzel bir fırsat oldu. Gecede Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına olan bağlılık vurgulandı ve Cumhuriyetin gelecek nesillere aktarılması için gerekli olan mesajlar verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Yükseliş Koleji'nden Cumhuriyet'e Yüzüncü Yıl Kutlaması videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet