Skip Navigation Links

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat Dobra Dobra Konuştu

'İNŞALLAH İYİ OLACAĞIZ, TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ'

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat Dobra Dobra Konuştu

Spor   A+a-

 
"Düşünsenize bir takım 8 Maçta 4 gol yerken, sadece 1 maçta 4 gol yedi. Maçtan sonra teknik heyet ve futbolcuları fırçaladıktan sonra vicdan azabı çektim. Onlara da hak verdim. Hangi sahada antrenman yapacağımız ve maç oynayacağımız gün içerisinde belli oluyor"
 
"İNŞALLAH İYİ OLACAĞIZ, TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ"
 
TFF 2. Lig Kırmızı Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor kulüp Başkanı Hakan Bolat, Anagold 24 Erzincan Spor karşısında alınan 4-1 lik yenilginin ardından dobra dobra açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Hakan Bolat yaptığı açıklamada, "Erzincan Spor maçında alınan yenilginin ardından herkese gerekli fırçaları attım. Bunun mazereti olmaz. Çok sinirlenmiştim. Kızdıktan sonra vicdan azabı çektim. Futbolcularımız her gün ayrı ayrı sahada idman yapıyor. Ayrı ayrı sahalarda da futbol oynuyor. Futbolcuların bunlardan ne kadar etkilendiğini futbol oynayanlar ve takım yönetenler bilir. Erzincan Spor karşımızda galip gelemezdi. 5-6 futbolcumuz formsuzdu. Düşünsenize takımımız 8 maçta 4 gol yiyor, 1 maçta ise 4 gollü yenilgi alıyoruz. Aldığımız 4 yenilgi bize ağır geldi. Çok üzgünüz. 5 Gün sonra kendi tesislerimize dönüyoruz. İnşallah iyi olacak. Toparlanmak zorundayız" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet