Skip Navigation Links

İskenderunspor'a herkesin sahip çıkması gerekir

İskenderun spor kulüp Başkanı Nuri Üysen, İskenderun spora herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Gündem   A+a-

 
İskenderun spor kulüp başkanı Üysen:
“İskenderunspor’a herkesin sahip çıkması gerekir”
 
İskenderun spor kulüp Başkanı Nuri Üysen, İskenderun spora herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti. 
Üysen, belediye briç salonunda düzenlediği basın toplantısında, sezon sonuna kadar kulüpte görev alacağını ardından görevi bırakacağını ifade etti. 
Üysen, takıma destek veren herkese teşekkür ederek,”İskenderunspor tarihi ile ün salmış güzide bşr kulüptür. Geçenlerde Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’in katılımı ile bir toplantı yapıldı. Toplantı sonunda oluşturulacak bir komite işadamlarını ziyaret ederek destek turuna çıkacak.”dedi.
 Takımın şuanda ikinci yarı için kampta olduğunu ifaden eden Üysen, şöyle konuştu: “Takımda büyük bir revizyona gittik.Şuanda 11 futbolcu transfer ettik.Bir çok futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Artık takımda disiplinsiz hareket eden kimseye yer yok.Bu takım bu şehrin takımı. Ortada bir hasta var kana ihtiyaç var. Bir kişinin kanının tamamını alıp nakil etmektense herkes bu hastaya bir ünite kan vermeli. Diğer kişide ölmemeli”şeklinde konuştu. 
Yönetim kurulu üyeleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade eden Üysen,,” eski başkanımız Sedat Uysal sadece başkanlığı bıraktı. Halen yönetimde görev alıyor. Birlik ve beraberlik olursak tüm sorunlar çözülür. Yanlışlıklar herkeste olur yeter ki bu süreci iyi götürelim. Spor severleri takıma destek vermeye çağırıyorum” dedi. 
Uysal ise Üysen’in İskenderunspora büyük katkı verdiğini belirterek emeklerinden ötürü teşekkür etti. 
Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu ise kulüp ve takım hakkında açıklamalarda bulundu.
Düzenlenen toplantıya komite üyeleri de katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet