Skip Navigation Links

Basın İlan Kurumundan İGC’ye Ziyaret

Bölgenin gazetecilik mesleğinde kalkınmasında gayret gösteren Basın ilan kurumu bölge gazetecilerini ziyaret ederek fikir toplantıları gerçekleştiriyo

Basın İlan Kurumundan İGC’ye Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Bölgenin gazetecilik mesleğinde kalkınmasında gayret gösteren Basın ilan kurumu bölge gazetecilerini ziyaret ederek fikir toplantıları gerçekleştiriyor.
 
Basın ilan Kurumu Adana şube Müdürü DR Çetin Oranlı, ekibiyle birlikte İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek burada gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Diyap Atar İskenderun gazeteciler cemiyeti olarak üye meslektaşlarımıza katkı sunmaya ve gelişmelerine destek olmaya çaba harcıyoruz dedi.
Adana Basın ilen kurumu Başkanı DR Çetin oranlı ise Bölgemizde yaşanan sıkıntıları biliyorum. Yaşanan deprem sonrası da birçok meslektaşınız hayatını kaybetti birçok arkadaşımız ise mağdur oldu bu konuda bizlerde sizlere gerçekten birer depremzede gözüyle bakarak hareket ediyoruz. Bu nedenle ziyaretler gerçekleştirerek mevzuatlar konusunda eğer eksiklikleri olan varsa bunları gözden geçirmek ve destek olmak açısından sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz bizleri güzel ağırlamanızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
 
Yapılan konuşma sonrasında gazetecilerle hazıra fotoğrafı çektirildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet