Skip Navigation Links

MHP'liler Kayısı Şenliğinde Buluştular

Kurtlusoğuksu beldesinde düzenlenen ikinci kaysı festivali coşku ile kutlanırken, MHP Hatay milletvekili Adnan şefik Çirkin'de seçim yorgunluğunu düze

Gündem   A+a-

 
Kurtlusoğuksu beldesinde düzenlenen ikinci kaysı festivali coşku ile kutlanırken, MHP Hatay milletvekili Adnan şefik Çirkin’de seçim yorgunluğunu düzenlenen gecede vatandaşlarla birlikte halay çekerek ve oynayarak attı.
 
Kurtlusoğuksu Beldesinde son yıllarda kaliteli kayısıların yetiştirilmeye başlanması ile birlikte harekete geçen Belediye Başkanı Osman Koşay, yoğun çaba sarf ediyor,
Kurtlusoğuksu Belediyesi Başkanı Osman Koşay, belediye binası önünde düzenlenen festivaldeki konuşmasında, kayısı denilince akla ilk olarak Malatya'nın geldiğini, ancak, Kurtlusoğuksu kayısısının daha kaliteli ve lezzetli olduğunu söyledi.
 
Kayısılarının adını ve tadını Türkiye'ye duyurmaları gerektiğini belirten Koşay, "O zaman talep daha çok artacak, beldemiz adı daha çok duyulacaktır" dedi.
 
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ise festivalin öneminin çok büyük olduğunu ifade ederek, "Gelecek yıllarda ise devlet desteği altında yapılması için elimden gelen her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, festivale gelen davetlilere kayısı ikram edildi ve âşıklar Bestami Kaplan, Gülali ve Cumali Yıldaz, davetlilere türküler okudu.
 
Festivale, MHP İl Başkanı Adnan Aktaş, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman ve çok davetli katıldı. Davetliler gecede söylenen türkülerle coşku dolu anlar yaşadılar.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet