Skip Navigation Links

“Kayıp Yurttaşlarımız İçin Araştırma Komisyonu Kurulsun!”

Kara deprem sonrası kayıp olan vatandaşların ailelerinin mağduriyetinin gidermek adına çabalarına devam ediyor.

“Kayıp Yurttaşlarımız İçin Araştırma Komisyonu Kurulsun!”Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara deprem sonrası kayıp olan vatandaşların ailelerinin mağduriyetinin gidermek adına çabalarına devam ediyor.
 
Büyük yıkım sonrası kayıp olan ve hiçbir bilgi alınmayan vatandaşların yakınlarının yanında olduklarını belirten Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara kayıp olan vatandaşların aileleri ile bir araya geldi.
 
Milletvekili Nermin Yıldırım Kara Parti Grup başkanlarıyla görüşerek bir Araştırma Komisyonu kurarak kayıp vatandaşların yakınlarının mağduriyetini gidermek istediğini belirtti.
 
Milletvekili Nermin Yıldırım Kara’nın konuyla ilgili yaptığı açıklama;
 
Hatay'da ve 11 ilde, 8 aydır, kimsenin konuşmadığı, işitmediği bir trajedi yaşanıyor: Geçen günlere rağmen hakkında hiçbir bilgi bulunamayan kayıp yurttaşlarımız var.
 
Kayıp yakınlarını meclisimizde ağırladık, Hatay milletvekilleri olarak parti ayır etmeksizin yanlarında olduğumuzu ifade ettik ve bir Araştırma Komisyonu kurulması için parti grup başkanlarımız ile görüşeceğimizi kendileri ile paylaştık.
 
Esas olan bu mağduriyetin giderilmesi ile ilgili esaslı bir çalışmaya imza atmak ve dayanışma içerisinde olmaktır.
 
Meclise vermiş olduğumuz araştırma önergesi kabul edilirse, Hatay'da ve 11 ildeki kayıplarımızın bulunması için bir araştırma komisyonu kurulabilecek. Tüm milletvekillerine çağrımızdır: Bu önergeyi kabul edin; kayıpların akıbetini gölgede bırakmayın!
 
 
 
 
“Kayıp Yurttaşlarımız İçin Araştırma Komisyonu Kurulsun!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet