Skip Navigation Links

Merhum Sendikacı Mustafa Uyan’ın Oğlu Mustafa Uyan Bodrum’da Nişanlandı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi kurucusu ve Başkanı merhum Mustafa Uyan’ın oğlu, iş adamı Mustafa Uyan nişanlandı.

Merhum Sendikacı Mustafa Uyan’ın Oğlu Mustafa Uyan Bodrum’da Nişanlandı

Gündem   A+a-

 
Uzun yıllar Ankara ve İskenderun’da sendikacılık yapan aynı zamanda Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi kurucusu ve Başkanı merhum Mustafa Uyan’ın oğlu, iş adamı Mustafa Uyan, Bodrum Tiana Beach Resort’da görkemli bir nişan töreniyle nişanlandı. Aile arasında gerçekleştirilen nişan töreni, coşku içinde geçti.
 
 
İş insanı Mustafa Uyan ve güzel nişanlısı Bilge Uğur’un nişan yüzüklerini, merhum MHP Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in yakın çalışma arkadaşı Muzaffer Şahin taktı. Yüzük takımı öncesi merhum baba Mustafa Uyan’a dualar okundu, kendisinden övgüyle söz edildi ve rahmet dilendi. Merasim başındaki bu anlar, duygu seline neden oldu.
 
 
Bodrum’daki nişan merasimine Uğur Ailesi yakınlarıyla, Uyan Ailesi yakınları yanında, iş insanları Veysi Akdemir, Mehmet Akdemir, Ramazan Davutoğlu, Murat İlhan, Mustafa Yahşi, TÜED Osmaniye Şube Başkanı Aziz Yahşi, gazeteci Doğan Süslü ve diğer konuklar katıldılar.
 
 
Duaların ardından takılan nişan yüzükleri sonrası, Bilge Uğur’a bazı takılar sunuldu, hediyeler verildi. Çiçeği burnunda nişanlı Mustafa Uyan ’da, nişanlısı Bilge Uğur’a kutu içinde led ışıkla aydınlanan, tek taş pırlanta yüzüğü armağan ederek, tek taşı nişanlısının parmağına taktı.
 
 
Nişan pastasının kesimi sonrası, nişanlı çiftler pastayı, birbirine alkışlarla ikram ettiler. Çiftin mutlu dansı sonrası, pist coştu.
 
Bilge Uğur’un simli beyaz nişan elbisesi, onu tamamlayan inci kolye ve küpesi göz kamaştırdı. İş insanı Mustafa Uyan’ın şık takım elbisesi ve yakışıklı hali beğeni topladı.
 
 
Kız babası, emekli asker, bir dönemin Belediye Fen İşleri Müdürü Mustafa Uğur, merasim süresince oturaklı hali, sohbeti ve diyaloğu ile tüm konukları hoşnut etti. Eşi bayan Uğurlu’da, eşi gibi tüm konuklarla bire bir ilgilenme gayretinde oldu ve güler yüzlü haliyle sempati topladı.
 
 
Uyan Ailesi fertleri ve diğer tüm konuklarda, nişan merasimin kusursuz işlemesine katkı sundular. Gecenin şeref konuğu merhum Alpaslan Türkeş’in yakın mesai arkadaşı Muzaffer Şahin’in yaptığı konuşma, duası ve sonrasında piste çıkarak tüm konukları coşturması nişan törenine ayrı bir renk kattı.
 
 
Halayların çekildiği, pistin boş kalmadığı nişan merasimi, Tiana Beach Resort otelde kalan yabancı turistlerin ilgisini çekti. Ecnebi turistler nişan merasimini bir animasyon izler gibi ilgiyle seyrettiler, bol bol fotoğraf ve video kaydı aldılar ve müziğin ritmiyle ara ara oynadılar.
 
 
Gece belli bir saate kadar süren nişan merasimi boyunca, genç çiftler Bilge Uğur ve Mustafa Uyan’ın oldukça mutlu oldukları gözlendi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet