Skip Navigation Links

Depremden Yaralı Kurtulan Tolga Fakıoğlu Hayatını Kaybetti

Enkazdan 7'nci günde çıkarılan deprem mağduru yaşam mücadelesini kaybetti

Depremden Yaralı Kurtulan Tolga Fakıoğlu Hayatını KaybettiWeb
TV

Yaşam   A+a-

 Depremin vurduğu Hatay'da ailesiyle birlikte yaşadığı evin enkazından 7. günde çıkarılan 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu, aylar süren yaşam mücadelesini kaybetti. Fakıoğlu, asrın felaketinde hayatını kaybeden anne ve babasının baş ucuna defnedildi.Enkazdan 7'nci günde çıkarılmıştı, aylar süren yaşam mücadelesini kaybetti
 
HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da ailesiyle birlikte yaşadığı evin enkazından 7. günde çıkarılan 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu, aylar süren yaşam mücadelesini kaybetti. Fakıoğlu, asrın felaketinde hayatını kaybeden anne ve babasının baş ucuna defnedildi.
 
Kahramanmaraş merkezli depremlere Hatay'ın Antakya ilçesinde ailesiyle birlikte yakalanan 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu'nun anne ve babasının enkazdan cansız bedeni çıkarılmıştı. Fakıoğlu'nun kendisi de enkazdan depremin 7. gününde kurtarılmıştı. Fakıoğlu, 100 gün süren yoğun bakım servisindeki yaşam mücadelesinin ardından Ankara'da özel bir bakımevinde tedavi edilmeye devam etti. Depremde 2 bacağını kaybeden genç adam, geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
 
"Artık geleceğin planlarını kuruyorduk"
 
Kardeşinin, anne ve babasının başucuna defnedildiğini belirten Merih Fakıoğlu, "6 Şubat depreminde ben, eşim ve çocuklarım evimizden sağ salim çıktık. Annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlardı. Annemi, babamı kaybettik. Kardeşim enkazdan 7. gün gündüz saatlerinde çıkarıldı. İki bacağı kesildi maalesef. Akabinde 100 güne yakın bir yoğun bakımda kaldı. 100 gün sonunda onu da ben kendi imkanlarımla Ankara'ya aldırdım. Ankara'da sonra özel bir bakım evine yerleştirdik. Yani size çok iyi bir şekilde giden bir bakım hizmeti de alıyordu. Tabii vücudu artık belli bir süre sonra çok da direnemedi. İki gün önce de kalbi durdu gece 3.42 sularında. Yani vücudunda çok ciddi sıkıntılar vardı bu 100 gün süresince. İşte böbreklerde yetmezlik, akciğerlerde sorunlar vardı. Dün itibariyle kendisini defnettik. Planlı 8 aydır yani hastane ortamında. Son birkaç aydır da özel bir bakım evinde. Yine tabii ki doktor, hemşire sonra bir hizmet alacağı bir yerdeydi kendisi 8 ay boyunca da çabaladı. Artık dediğim gibi geleceğini kuruyorduk. Protezler yapılacak. İşine başlayacaksın şeklinde. Maalesef olmadı. Kalp krizi geçirdi ve hayata veda etti yani" dedi.
 
Kaynak: İHA
 
 
 
Depremden Yaralı Kurtulan Tolga Fakıoğlu Hayatını Kaybetti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet