Skip Navigation Links

Belen Belediyesi Ceviz Bahçesinde; Hasat Zamanı…

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı kısa bilgilendirme konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Belen Belediyesi Ceviz Bahçesinde;  Hasat Zamanı…Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün talimatıyla hayata geçen, atıl tarım arazileri ağaçlandırma projesi kapsamında ekilen fidanların büyümesiyle Benlidere ceviz bahçesinde, hasat zamanı yüzleri güldürdü.
 
Belediye başkan yardımcıları ve müdürleriyle ceviz hasadı yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı kısa bilgilendirme konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
 
“Benlidere mahallemizdeki 1500 ceviz ağacının olduğu arazimizdeyiz. Burayı 3 yıl önce belediye personellerimizle birlikte dikmiş olduğumuz ceviz fidanları, bugün itibariyle ceviz vermeye başladı. Personellerimiz ceviz hasadını yaptı, bizlerde kalan cevizlerimizi müdür ve personellerimizle birlikte topladık. Ben inanıyorum ki ilerleyen yıllarda buradan kayda değer bir ceviz hasadı yapacağız. Bundan sonra da belediyemizin bu şekildeki atıl arazilerini tamamını yine ağaçlandırarak değerlendireceğiz. Bu bahçemizde 200’ün üzerinde alıç ağacımız da var. İnşallah ilerleyen yıllarda alıç hasadımızı da gerçekleştiririz. Ben emeği geçen park bahçe müdürlüğü personelleri başta olmak üzere, tüm ekibime çok teşekkür ediyor, ellerine sağlık diyorum.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Belen Belediyesi Ceviz Bahçesinde;  Hasat Zamanı… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet